Top Social

Huulipunakokoelman helmiä

lauantai 24. lokakuuta 2015
DSC_05742 DSC_0562
Kyllä, huulipunat ovat suuri intohimoni ja huolimatta varsin pienestä meikkibudjetistani omistan niitä 14 kappaletta. Kuten saatatte huomata, huulipunatyylini on varsin tyttömäinen ja rakastankin pinkkejä huulia! Nudesävyt ovat toinen heikkouteni, mutta punaisia kokoelmastani löytyy ainoastaan muutama. Niitä tuleekin käytettyä aika harvakseltaan, toisin kun nudepunia sipaisen huulilleni lähes päivittäin viimeistelemään meikin. Esittelen tästä kokoelmastani muutaman erityisen suosikkini eri osa-alueilla. 
DSC_0645
Paras pigmentti

M.A.C:in Candy yum yum on ollut kokoelmani ehdoton helmi siitä asti, kun sain sen toukokuussa syntymäpäivälahjaksi. Sen pigmentti on todellakin aivan uskomaton ja sävy pysyy kirkkaana huulilla koko päivän. Alleen se vaatisi primerin (jota minulla ei tällä hetkellä ole) tai vastaavasti päälle hieman kiiltoa, sillä koostumus on aika kuiva, mutta ei kuitenkaan kovin huulia kuivattava. Tämä on kieltämättä paras huulipunani! Suosittelen ehdottomasti sijoittamaan M.A.C:iin, jos haluat laadukkaan huulipunan, sillä hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. 
DSC_0615
Klassikkoainesta

Jokaiselta naiselta pitäisi löytyä kirkkaanpunainen huulipuna ja minun versioni on MUA:n (Make up Academy) puna sävyssä 4. Tämä maksoi muistaakseni alle kaksi euroa, kun tilasin huulipunia MUA:lta ja tämä pysyy huulilla kuin tauti! Puna ei myöskään lähde leviämään päivän aikana, mutta siinä on silti kaunis herkkä kiilto. Jos siis etsit edullista punaista huulipunaa, voin suositella tätä! Lisää infoa tuotteista on täällä (klick!) vanhassa postauksessani. Kuvat tuossa postauksessa ovat vääränlevyisiä, mutta ei anneta sen haitata. 
DSC_0635
Paras arkipuna

Tämä uusi punani (Lumene raspberry miracle 08 kevätpäivä) on kiilannut arkipunatilastojen kärkeen. Se on kuin parempi versio omasta huulten sävystä. Se tuntuu korostavan luonnollisia piirteitäni ja antavan ryhtiä meikkiin helposti. Toiseksi tämänkin punan laatu on aivan loistava hintaan nähden ja mikä parasta, Väri pysyy huulilla jopa ruokailun ajan lähes virheettömänä ja koostumus on sopivasti matta. Jos täydellinen arkipäiviesi pelastaja on vielä hukassa, tätä kannattaa harkita!
DSC_0626
Paras nudepuna

Tämän Maybellinen 715 choco cream-punan ostin laivalta ja senkin hinta oli alle 10 euroa. Tätä käytän usein voimakkaan silmämeikin kanssa ja meikki näyttää viimeistellyltä, mutta huulimeikki ei kilpaile silmämeikin kanssa. Tämä tuntuu ihanalta huulilta, niin pehmeä!
DSC_0656
Kun haluan säväyttää

Tämän huulipunan ostin vanhojentassejani varten ja niinhän siinä kävi, että väärä puna päätyi ostoskoriini. Kotona kun avasin pakkauksen, oli palauttaminen tietenkin jo mahdotonta ja ajattelin, että käyn ostamassa oikean punan myöhemmin. Lopulta olinkin supertyytyväinen tähän Viva la Divan 121 nova duoon ja tanssinkin tanssini tämä puna huulilla. Tässä on todella mielenkiintoinen sävy!
DSC_0601
Tässä vielä kaikki punat ilman minkäänlaista pohjustusta. Viisi hyvin erilaista punaa erilaisiin tarkoituksiin, mutta kaikki ovat oman kategoriansa helmiä:)

Mikä miellyttäää sua eniten?
Untitled


DSC_0932

2 kommenttia on "Huulipunakokoelman helmiä "
  1. Nyt oli kyllä postaus mun mieleen! Oon kateellinen sun kokoelmasta!! :-D

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Jenica :)! Haha, onhan tuota jonkin aikaa pitänyt keräillä :D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!