Top Social

Lokakuun top 10

perjantai 30. lokakuuta 2015
DSC_0607
1. Lempivaate

Lokakuussa nämä H&M:n housut nousi mun käytetyimpien vaatteiden listalle. Ne ovat mukavat jalassa joustavan materiaalin ansiosta ja tykkään luunvalkoisesta sävystä. Leikkaukset reisien kohdalla ovat musta myös kiva yksityiskohta, samoin kuin pienet kultaisin vetoketjuin varustetut taskut. Kaikista parasta näissä on kuitenkin yhdisteltävyys erilaisiin kenkiin ja yläosiin ja olenkin käyttänyt näitä paljon erilaisissa asuissa, kuten täällä, täällä, täällä ja täällä

DSC_0592
2. Paras kosmetiikkatuote

Beauty blender mulla on ollut jo toukokuusta lähtien ja sitä on tullutkin keytettyä paljon, mutta erityisen paljon lokakuussa. Aikaiset kouluaamut ovat pakottaneet moneen pikameikkiin, ja Beauty blender on ollut niissä korvaamaton apu. Meikkivoide levittyy nopeasti ja todella tasaisesti. Ehkä paksumpaan meikkivoiteeseen tämä ei toimi, mutta kuultavaan arkimeikkiin taas erityisen hyvin. Jos joku ei vielä omista tätä, suosittelen ehdottomasti hankkimaan!

PicsArt_10-29-08.16.47
3. Kultaisin muisto

Syysloman vietin Antin kanssa Liedenpohjassa mummilassani ja muutama päivä maalla oli kyllä älyttömän rentouttavaa ja lähentävää. Saunoimme iltaisin kolme tuntia ja söimme mummin herkkuja oikein koko syksyn edestä. Kamera oli kyllä mukana, mutta lopulta päätin jättää sen laukun pohjalle ja nauttia luonnon rauhasta. Hyvä valinta:)

DSC_0626
4. Uusi innostus

Täytyy myöntää, että kahden käden sormilla pystyy laskemaan mun elämäni aikana luetut kirjat, jos nyt lasten kirjoja ei lueta mukaan. En siis todellakaan ole mikään lukutoukka- päin vastoin, luen vain koulukirjoja. Mulla on tässä jaksossa kaksi äidinkielen kurssia, joten lukemista en päässyt pakoon niin millään, ja päätin tarttua tuumasta toimeen. Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen oli lukulistallani ensimmäisenä ja se on äärettömän hauska! Huumori niin ruotsalaisuudesta kuin suomalaisuudestakin iskee muhun! Onko joku muukin löytänyt syksyllä sisäisen lukutoukkansa?

DSC_0639
5. Paras tapa

Lokakuun aikana on tullut treenattua aikalailla sata lasissa ja olen löytänyt hyvän treenirytmin. Hyvä rytmi on auttanut jaksamaan arjessa ja löytämään intoa niille kirotuille äidinkielen tunneillekin, ja kokonaisuudessaan kropassa on vahva ja energinen fiilis. Hyvä minä!

DSC_0595
6. Vaateostos

Vaikka onkin vasta lokakuu, olen ostanut ylppärimekkoni jo. Tori.fi:ssä tämä ihana pinkki prinsessamekko osui silmiini ja olin myyty. Kävin sovittamassa mekkoa ja ihastuin entistä enemmän. Mekko lähti edullisesti mukaani, ja yksi stressitekijä on poistettu. Jos olet missannut kuvat yo-mekostani, niitä on lisää täällä.

DSC_0650
7. Syystraditio

Sisäisen lukutoukkani lisäksi olen löytänyt jälleen itsestäni kutojamummon. Olen aina ollut käsityöihmisiä, mutta viime aikoina tuo harrastus on jäänyt vähemmälle. Kun kävin syyslomalla Tuurissa, löysin lankoja hyvin alennuksin, enkä malttanut jättää niitä hyllylle. Sukkia olen tehnyt vaikka kuinka monet, mutta kertaustahan kantapäät ja muut vaativat. Yksi sukka on sentään saatu kunnialla valmiiksi, ja sen pari on juuri valmistumassa. Haluaisin kutoa myös itselleni säärystimet, koska silloin saisin juuri sellaiset kuin toivon, mutta saa nähdä kauanko kestää, ennen kuin pääsen sukkaprojektista eroon. 

DSC_0299
8. Paras muutos

Tässä kuussa erityisen innostavaa oli oikomishoitoni lopettaminen virallisesti. Hampaideni eteen on nähty kymmenen vuoden ajan valtavan suuri vaiva ja on todella palkitsevaa, kun vihdoin kaikki on saatu valmiiksi. Tämä uutinen oli varmasti hampaideni osalta paras uutinen kymmeneen vuoteen. Hieman syvällisempää pohdintaa aiheesta täällä. 

DSC_0664
9. Paras ostos

Lokakuun parhaaksi ostoksksi on pakko nimetä ostamani ja itse tuunaamani kalenteri. Levällään olevat muistilaput ja kännykkämuistutukset suorastaan huusivat järjestämistä, joten eräänä iltana marssimme pikkusiskoni kanssa Prismaan ostamaan molemmille uudet kalenterit. Mieluisia kansia ei löytynyt, joten ratkaisin ongelman tuunaamalla ne itse. Olo on kyllä levollisempi, kun kaikki tärkeä on ylhäällä samojen kansien välissä, eikä hujan hajan ympäri huonetta ja laukun pohjia. 

indiedays_logo
10. Kohokohta

Olen todella otettu, kun sain kutsun Indiedays bloggers' inspiration day:in. Tänään vietämmekin kivaa päivää ravintola Maxinessa bloggaajien kesken, josta tulossa blogiin tietenkin paljon juttua! Jos siellä ruudun toisella puolella on muita bloggaajia, jotka tulevat samaan tapahtumaan, tulkaa ihmeessä jutulle, jos satutte mut siellä näkemään.  Haluan tosi mielelläni tutustua muihin bloggaajiin:)

Mukavaa lauantaita ja lokakuun viimeistä päivää! 
Untitled


DSC_0932
1 kommentti on "Lokakuun top 10"

Kiitos kaikista kommeteista :)!