Top Social

Maailman eläinten päivä

sunnuntai 4. lokakuuta 2015
3 2 PicMonkey Collage
Tänään 4.10 vietetään maailman eläinten päivää ja sehän tarkoittaa mun oman karvaturrin muistamista runsain rapsutuksin. Nalle on jo pian 2,5-vuotias ja ne vuodet on kyllä kuluneet aivan siivillä, muistan vielä ihan elävästi näiden kuvien pienen pennun:)

Välillä koiran omistaminen on raskasta. Kohti aikuisuutta kasvavan pennun vaiheet saattavat olla välillä vaikeita, ja eihän Nallenkaan kanssa aina ole ollut ruusuilla tanssimista. Kiukuttelevan murkku-koiran kanssa on välillä vaikeampaa kuin meidän perheen teinin (pikkusiskon). 

Koiran omistaminen on palkitsevaa. Se oppii nopeasti ja paljon, mikä on todella palkitsevaa nähdä ja kokea. Koiran oppimista on ilo katsella, samoin kuin sen ihanan iloista elämänasennetta. Nalle on aina iloinen tullessani kotiin, ja vaikka koko maailma kaatuisi niskaan, se palauttaa maanpinnalle pienen karhean kielensä lipaisulla. Tuntuu kuin kaikki maailman huolet haihtuisivat, kun katsoo leikkiviä koiria. Koira elää tätä elämää täysillä ja aidosti! Se tsemppaa ja lohduttaa.

Koira on aito ja rehellinen kaveri. Päivääkään Nallen kanssa en vaihtaisi pois. Sen hoitaminen ottaa paljon, mutta antaa vielä sitäkin enemmän. 
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!