Top Social

Paussin paikka- 7 viikkoa treeniä

sunnuntai 11. lokakuuta 2015
DSC_0544
Syksyn alussa halusin saada elämään rytmiä treenin kautta jälleen ja päätin itselleni neljä salipäivää viikossa. Päätöksen tekeminen on kannattanut rennomman kesän jälkeen. 

Päätöksen jälkeen jokaikinen treeni on toteutunut. Arkea on helpottanut huomattavasti se, että salipäivät on nyt päätetty, eikä niitä tarvitse arpoa pitkin viikkoa. Muut menot on helppo järjestää kiinteiden menojen ympärille, samahan pätee opiskeluussakin. Joskus olen siirtänyt perjantain treenin torstaille tai lauantaille, jos muut menot ovat sitä vaatineet, mutta yksikään treeni ei ole jäänyt välistä. Siitä olen ylpeä. Kun päätän jotain, se myös toteutuu, ja niin on käynyt. 

Säännöllisyys on ollut ihanaa: tuloksia tulee, salille on helppoa ja mukavaa lähteä, liikunta rytmittää arkea ja antaa energiaa. En muista, koska olisin viimeksi ollut näin energinen ja täynnä tarmoa. Energisyys innostaa tekemään lisää ja kannustaa jatkamaan. Uskon, että ylppärimenestyskin oli osittain treenin ansiota- silloin pääsee purkamaan paineita ja unohtamaan hetkeksi ympäröivän maailman. Positiivinen tahdonvoima on auttanut rämpimään rankan syksyn läpi ja nyt pystyn mihin vaan, mutta ensin huilataan yksi viikko. 

Untitled


DSC_0932
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!