Top Social

Winter is in the air

keskiviikko 28. lokakuuta 2015
DSC_05732 DSC_0561
jacket H&M / dress Gina Tricot / shoes Jumex, Def shop (*saatu) / bag H&M (2nd hand) / woolly hat H&M (2nd hand) / scarf no brand (2nd hand) / socks made by me / watch Quartz (2nd hand) 
DSC_0580 PicMonkey Collage DSC_0557
photos by Ella Hurme

Moikka! Pakkaset ovat vihdoin saapuneet Tampereelle, jes! Varmaankaan mitään en vihaa niin paljon kuin sadetta, joten kuivat ilmat on mulle ihan riemuvoitto. Syyskauden vaihtuminen vähitellen talveksi innostaakin juuri nyt ja näinä päivinä on vihdoin aika kaivaa talvivaatteet esille- muutamat takit ja kengät odottavat vielä löytäjäänsä varastojen uumenissa. 


Mitä vaatteisiin tulee, kriisi olisi oikea sana kuvaamaan fiilistäni. Tälläkin hetkellä rekit notkuvat vaatteista, mutta päällepantavaa ei ole alkuunkaan. Inspiroivia syys- ja talvityylejä olen kyllä nähnyt siellä sun täällä, mutta oma vaatekaappi ei tunnu vastaavan tarpeisiin. Pitäisi varmaankin siivota se ja kartoittaa puutteet, jotta osaisi lähteä fiksuille ostoksille. Onneksi kaapista löytyy kuitenkin luotettaviakin vaatteita, nimittäin viininpunainen mekko, joka ei jätä koskaan kylmäksi. Se tuntuu aina hyvälta valinnalta kaikenlaisten takkien ja kenkien kanssa, sekä kerää kerta toisensa jälkeen kehuja. Onhan se simppeli ja kaunis, puhumattakaan ajankohtaisesta turtle neck-kauluksesta. 


Ihanaa keskiviikkoa! Mulla se oli ainakin varsin onnistunut:)

Untitled


DSC_0932

2 kommenttia on "Winter is in the air"

Kiitos kaikista kommeteista :)!