Top Social

Christmas presents

perjantai 25. joulukuuta 2015
Moikka kaikille ja leppoisia joulunpyhiä! Meidän joulu sujui todella hyvin perinteisissä merkeissä kotona. Ennen joulua jaoin omia joululahjavinkkejäni, mutta nyt näytän teillekin, mitä omista paketeistani paljastui. 
DSC_0638
DSC_0641
DSC_0649
Kummitätini oli todellakin panostanut lahjaani, vaikka eihän kummeilta enää lahjoja kuuluisi saadakaan. Mulle oli koottu todella kaunis tarjotin, jossa oli kaksi Iittalan Teema-mukia, joita olenkin halunnut ryhtyä keräämään. Lisäksi paketissa oli kaunis kynttilä ja joulukoriste, sekä runsaasti suloisia koristeita. 
DSC_0667
Sain äidiltäkin kaksi mukia, joten kokoelmassani on nyt neljä:) Tästä on hyvä jatkaa. 
DSC_0689
Mummolta sain Remingtonin sapphire pro-kihartimen, jonka sainkin itse valita. Olenkin hieman jo harjoitellut kiharoita tällä, ja homma alkaakin lopulta luonnistua. 
DSC_0670
Urheiluvälineitä ei ole koskaan liikaa, varsinkaan jos kyseessä on pinkki! Pinkin paidan sain pikkusiskolta, Zeropoint-säärystimet Antilta ja äidiltä pitkään toivotut hanskat salille. 
DSC_0687
Lisäksi sain hygieniatuotteita, suklaata ja lahjakortin kirjakauppaan. Lisäksi sain perheenjäseniltä rahaa. Aika passeleja lahjoja siis!

Kiitos kaikille lahjojen antajille vielä täälläkin! 


DSC_0932
4 kommenttia on "Christmas presents"

Kiitos kaikista kommeteista :)!