Top Social

High lights 2015

torstai 31. joulukuuta 2015
Vuosi on lopussaan ja nyt onkin hyvä todeta, että 2015 on ollut aivan mahtava. Vuosi on sisältänyt paljon ihania hetkiä ja päätinkin esitellä murto-osan niistä teille täällä. Monista hetkistä en ole tallentanut lainkaan valokuvia, mutta onneksi hyvät muistot säilyvät muistissa. PicMonkey Collage
Uusi kuntosali

Tammikuussa liityin nykyisen kuntosalini jäseneksi, enkä ole katunut päätöstä hetkeäkään. Salilla on tullut käytyä ahkerasti ja kehitystäkin on tapahtunut huomattavasti. Haluan jatkaa ensi vuotta yhtä energisenä, kuin tämä päättyi! Sinä, joka vähänkään harkitset salikortin hankkimista, voin kertoa, ettet tule katumaan, jos päätät ryhtyä treenaamaan. 

PicMonkey Collage
Wanhojen tanssit 

Helmikuussa pyörähtelin omat wanhojen tanssini ja ne kaksi päivää olivat todella ikimuistoiset. Päivästä teki ihanan mahtava koulun kakkosluokkalaisten yhteishenki, aika ystävien ja Antin kanssa, sekä tietenkin hyvä ruoka ja wanhojen jatkot. Tämän show:n tulen kokemaan uudelleen ensi vuonna, mutta siitä lisää myöhemmin. 

PicMonkey Collage
Tapparan SM-hopea

Olen tapparalainen henkeen ja vereen, ja viime kevät olikin jääkiekkofanin parasta aikaa. Tappara esitti upeita otteita Liigan play offs:eissa, ja kevät päättyikin lopulta hopeamitaleihin. Ehkä se kaikkein kirkkain on meidän ensi vuonna!

PicMonkey Collage
Ruotsin reissu Antin kanssa

Keväällä otimme Antin ja Antin siskon poppoon kanssa suunnaksi Ruotsin päivä Tukholmassa -risteilyn merkeissä. Matka sisälsi paljon shoppailua, hyvää ruokaa ja juhlimista. Pienetkin reissut piristävät arkea, ja tämä oli todellakin paikallaan viime keväänä. 

PicMonkey Collage
18-vuotis syntymäpäivä

Minusta tuli täysi-ikäinen viime toukokuun toinen päivä ja sitä juhlinkin kaksi päivää. Ensimmäisenä päivänä sukulaisten kanssa kahvitellen ja oikeana päivänäni kavereiden kanssa. Molemmat päivät olivat todella ikimuistoisia ja haluaisinkin kokea ne uudelleen koska tahansa. 

PicMonkey Collage
Kolmas vuosipäivä

Meille tuli Antin kanssa viime heinäkuussa kolme vuotta seurustelua täyteen, ja juhlistimmekin sitä tapamme mukaan Helsingissä. Varasimme huoneen Helsingin Torni -hotellista ja vietimme kaksi unohtumatonta päivää nauttien toistemme seurasta ja kesäisestä Helsingistä.

PicMonkey Collage
Grenna Skolan -kesäkoulu

Keväällä sain tietää, että olen saanut stipendin ruotsalaiseen kesäkouluun viikon ajaksi 15:n muun lukiolaisen kanssa. Matka oli upea kokemus, jossa sain sekä uusia ystäviä, että opin lisää ruotsin kieltä. Lähtisin kesäiseen Grännaan koska tahansa uudelleen!

PicMonkey Collage
Pikkusiskon rippijuhlat

Elokuussa vietimme pikkusiskoni rippijuhlia, ja juhlat olivatkin todella onnistuneet. Tarjoilut olivat herkullisia ja oli ihanaa tavata pitkästä aikaa sukulaisia. Tällaiset perhejuhlat jäävät todella elävästi mieleen!

PicMonkey Collage
Blogitapahtumat

Syksy kuluikin blogitapahtumien ja abivuoden merkeissä, eli ajoittain varsin kiireisenä. Oli kuitenkin ihanaa päästä käymään Blogipolun lanseerausjuhlassa, Vilan blogi-illassa, Indiedays inspiration day:ssa ja Greatdaysin pikkujouluissa. Kiitos kaikille mukana olleille unohtumattomista hetkistä!

Kaikenkaikkiaan vuosi on tuonut paljon ihania muistoja. Jos ensi vuodesta tulee läheskään näin mahtava, sen täytyy olla todella onnistunut!  Ihanaa uutta vuotta! Kiitos myös kaikille uusille kuin vanhoillekin lukijoille. 

DSC_0932
2 kommenttia on "High lights 2015"
  1. Voi kun tää oli ihanan hyväntuulinen postaus :) Ja sairaan upea asu tossa edellisessä postauksessa, oot niin kaunis!!

    Ihanaa vuotta 2016 sulle <3

    http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Suvi!❤ Kiva kuulla, että tykkäsit :) Samoin hyvää uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!