Top Social

RUS-FIN

tiistai 29. joulukuuta 2015
Moikka! Joulunpyhät ovat kuluneet mulla oikein leppoisissa fiiliksissä, ja olenkin pysytellyt muutaman päivän erossa Bloggerista, mikä on tehnyt hyvää. Joskus kannattaa hetkeksi irtautua tietokoneesta ja viettää aikaa rakkaiden kanssa -se on toiminut tosi piristävästi. 

On mulla teille jotain näytettävääkin. Löhöilyn lisäksi olin eilen maanantaina mummoni ja pikkusiskoni kanssa katsomassa Pikkuleijonia Hartwall Areenalla. Olen käynyt jääkiekon merkeissa Areenalla aiemminkin muun muassa katsomassa Tapparan ja Jokerien viimeistä kohtaamista, sekä yhtä Jokerien KHL-peliä. Areena on mun mielestä aivan mahtava! Istuimme itse ylhäällä parvella, ja sieltä näki pelin todella hyvin, vaikka välillä rappusia kavutessa alkoikin päätä hieman huimaamaan. Hallissa tunnelma oli aivan katossa, sillä 12 500 ihmistä oli saapunut katsomaan Pikkuleijonien koitosta, joka ei päättynytkään aivan toivotulla tavalla. Kokemus oli silti todella hieno! 
DSC_0538
DSC_0552
DSC_0550
DSC_0547


DSC_0932
2 kommenttia on "RUS-FIN "
  1. Voi vitsit oon ihan kateellinen! Mä rakastan jääkiekon katsomista, mutta en koskaan hallissa oo ollut.. ehkä joku päivä! :D

    VastaaPoista
  2. Tuolla oli kyllä ihan mahtavaa! Sun pitää eksyä halliin paikanpäälle ehdottomasti, tunnelma on ihan omaa luokkaansa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!