Top Social

Jewelry shopping

perjantai 1. tammikuuta 2016
korut1
Moikka ja ihanaa vuotta 2016! Toivottavasti kaikkien uusi vuosi sujui hyvin. Itse vietin juhlaa ystäväni Emilian luona, ja tänä uutena vuotena sainkin kourallisen uusia kavereita. Oli hauskaa tutustua uusiin ihmisiin!

Nyt kuitenkin aiheeseen: shoppailuun! Joulukuu sujui kokolailla ilman uusia ostoksia, mutta alennusmyynneistä tarttui kuitenkin muutama ihana koru. En ole viime aikoina enää ostanut juurikaan koruja, koska en ole löytänyt mieleisiä tavallisista kaupoista budjetin rajoissa. Nyt kuitenkin löysin hieman täydennystä koruvarastoihin. Piristävää, kuinka näin pienillä jutuilla saa asuihin jotain uutta, eikä koko satsiin kulunut montaakaan euroa. 
DSC_0557
Ur&Penn 4€
DSC_0566
Gina Tricot 3,5€
DSC_0573
Ur&Penn 2€
DSC_0581
Ur&Penn 2€

Lähes kaikissa koruissa mua miellyttää nykyään eniten pienet ja sirot korut. Omistan isot pinot suuria ja näyttäviä koruja, mutta nykyään arkena en päädy niitä juurikaan käyttämään. Vähemmän on mielestäni enemmän koruissa. Nämä tulevatkin varmasti olemaan kovassa käytössä arjen pyörteissä. 

Millaisista koruista tykkäät? Onko alennusmyynneistä löytynyt jotain kivaa sulle:)? Liputatko suurten vai sirompien korujen puolesta?

DSC_0932
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!