Top Social

All gray everything

tiistai 9. helmikuuta 2016
1
Moikka! 

Täällä alkaa jo pikkuhiljaa hiipiä jännitys vatsanpohjaan, koska tällä viikolla ne taas alkavat -yo-kirjoitukset. Olen kuitenkin suhteellisen rauhallisin ja luottavaisin mielin. Selviän kyllä, kun teen parhaani. 

Pukeutumisinnostus on auttanut viemään ajatuksia pois stressaavista asioista, ja innostus kevätmuotiin sen kuin kasvaa. Viime viikolla ostamani harmaat leveälahkeiset housut ovat olleet hauska ja keväinen päivitys vaatekaappiini. Päätin aloittaa näiden yhdistelyn kaikkein simppeleimmästä, nimittäin nilkkureista ja poolokauluspaidasta. Viihdyinkin asussa super hyvin! Päivän aikana noin viisi kertaa kastuneet hiukseni eivät ehkä viimeistele lookia, mutta hei, tämä on Suomi ja Suomen säät. Annettakoon anteeksi. 
2
3
4
5
6
faux fur H&M (2nd hand)
polo no brand
flare pants Gina Tricot
bag Lindex (2nd hand)
boots Skopunkten
scarf Pieces
necklace Ur&Penn
earrings Ur&Penn
DSC_0932
pics by Vilma Lehtovaara
9 kommenttia on "All gray everything"
 1. Sä olet kyllä tosi kaunis! Mutta vaatteita sä et kyllä osaa yhtään yhdistellä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä samaa mieltä... Toki kaikilla oma tyylinsä! Joku tykkää jostakin mistä toinen ei tykkää...:-)

   Poista
 2. Kiitos ano :)! Harmi, jos mun vaateyhdistelmät ei miellytä. Itse tykkään tästä tosi paljon, mielestäni tässä on kaikki kohdallaan:) Kireämpien housujen kanssa sopii mielestäni rennompi takki, ja leveisiin lahkeisiin sopivat mielestäni parhaiten nilkkurit. Haluan tyylilläni mahdollisesti viestittää jotain muuta kuin te:)

  VastaaPoista
 3. Ite en vieläkään oo mieltynyt leveälahkeisiin housuihin, tuskin koskaan mutta never say never :D:s Instagramissa pariin kuvaan oon törmännyt missä joku on saanut ne näyttämään melkein kivoilta mutta muuten en tykkää ite. Harvinaisen moni on niihin ihastunut vaikka parivuotta sitten joka blogin out listassa oli ne. :D
  Entiiä muilla mutta mulle tää blogin ulkoasu on vähän huono, toi blogipolku tulee ikävästi kuvien päälle selatessa kun niitä ei näy kunnolla kokonaan edes pienen näytön takia :S
  Oon ollut lukija aikalailla alusta asti mutta harmiksi lukulistalla on yli 100 niin en nää aina uusimpia postauksia vaan luen monta vanhaa postausta kerralla niin kommentointi on jäänyt!

  VastaaPoista
 4. Muhun ei kans kyllä yhtään iske leveät lahkeet! Mutta eihän sitä koskaan tiiä, eli koskaan ei parane sanoa että ei koskaan! :-)
  Mutta se minkätakia alunperin kommentoin, niin musta olis kivempi jos blogisi etusivulla olisi useampi postaus eikä jokaisen jälkeen tarvitse vaihtaa sivua. Mä luen kans usein monet vanhat postaukset läpi jos en niitä ole aijemmin huomannu nii olis mukavampaa tää selailu :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä, nää on mullakin ihan uusi ihastus :D Kiitos palautteesta Henna! Alunperin laitoin siksi näkymään vain yhden, kun kuvat eivät aina sopineet yhteen :) mutta voihan tuota muutta:)!

   Poista
 5. Kiitos kommentista Nanna:)! Kiva kuulla, että oot ollut lukija jo pitkään:)<3 Itsekään en varmaan vielä kuukausi sitten olisi voinut edes kuvitella pitäväni tällaisia, mutta nää onkin oikeestaan ollut tosi kivaa vaihtelua tavallisille kapeille farkuille. Muistan myös elävästi, kuinka nää on ollut pitkään out-listoilla :D
  Kiitos palautteesta! Yritän muuttaa asiaa, jos se onnistuu, että sullakin olisi mukavampi lueskella :)

  VastaaPoista
 6. Älyttömän ihana tuo karvatakki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka!❤ kiva, että tykkäät siitä :)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!