Top Social

Piristystä hiuksiin

tiistai 16. helmikuuta 2016
DSC_2125
Maailman laiskin hiustenhoitaja ilmoittautuu! Hiukset ovat aina olleet ongelmakohtani kauneuden hoidossa erittäin herkän hiuspohjani vuoksi. Hiuspohjaani voisi kuvailla lähinnä katastrofikisi, sillä se on todella kuiva ja aina vähän väliä myös paikoittain rikki. Kyse taitaa olla atooppisesta ihosta, mutta en ole löytänyt ongelmaan vielä ratkaisua.

 Hiusten kokoväri ei ole kohdallani hyvä ajatus. Se kirvelee todella paljon, enkä halua rasittaa päänahkaani yhtään enempää, kuin on välttämätöntä. Niimpä hiusteni värjäys tehdään yleensä raidoilla. Lopputuloskin on kevyempi ja luonnollisempi, kuin kokovärillä. Eilen eksyinkin kampaajalle ensimmäistä kertaa sitten wanhojen tanssien, eli vuosi on sujahtanut värjäyskertojen välissä. Raidoissa on ollut sekin hyvä puoli, että ne antavat juurikasvulle paljon anteeksi, mikä onkin mahdollistanut näin harvan värjäysvälin ilman katastrofaalista juurikasvua. 

Kävin tälläkin kertaa luottokampaajallani Katjalla kampaamo Bläkissä Tampereen Rongankadulla. Luottokampaajalla käyminen on ihanan helppoa, koska hän tuntee tyylini, eikä prosessi kaipaa suurta pähkäilyä ja mallikuvia. Katja teki vuosi sitten värini lisäksi myös wanhojentanssikampaukseni. Tälläkin kertaa väri on mielestäni onnistunut, eli tarpeeksi luonnollinen omaan makuuni. 
DSC_2130
PicMonkey Collage
DSC_2131
DSC_2133
DSC_2128
DSC_0932
2 kommenttia on "Piristystä hiuksiin"

Kiitos kaikista kommeteista :)!