Top Social

Sneek peek

keskiviikko 10. helmikuuta 2016
PicMonkey Collage2
PicMonkey Collage
Moikka!

Ajattelin paljastaa teille hieman, mitä tuleman pitää. Tammikuun studiokuvausurakassa kuvasimme ystäväni Ellan kanssa yhteensä kuusi asua, eikä projektia tehty lainkaan tyhjän takia. Kirjoittamani juttu koskien kevät muotia löytyy kevään Oloblogit-lehdestä, joka ilmestyy 18.2! Jutussa on keväisiä asukokonaisuuksista, erityisesti keskitytään kevätkenkiin, ja kaikki nämä kuvaamani asukokonaisuudet esitellään erikseen pienien vinkkien kanssa. Käykää siis ihmeessä kurkkimassa lehtipisteitä helmikuun lopulla! Blogissakin tullaan näkemään kaikki nämä asut tietysti laajemman kuvaskaalan kanssa :)

Hyvää keskiviikkoa kaikille!
oloblogiy
DSC_0932
12 kommenttia on "Sneek peek "
 1. Uu hei vähänkö siistiä et oot päässy kirjoittamaan tohon lehteen!! :) Ja hyviltä näyttää sneekpeek kuvatkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saga:)!! Projekti osui vuoden kiireisimpään viikkoon, mutta nyt ei kaduta lainkaan, että hukkasin tähän projektiin tunnin jos toisenkin:)

   Poista
 2. Tää on niin siistiä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun kiva kuulla, että sielläkin ollaan innoissaan tästä:)! Kiitos paljon❤

   Poista
 3. Aaaahh mitä vaatteita, pakko ostaa lehti itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät!❤ äkkiä vaan kaivelemaan lehtipisteitä ;)

   Poista
 4. Hei jee! Samassa lehdessä ollaan! ;D Sun kuvat oli ihania! Oli tosi fiksu veto mennä studioon kuvaamaan kun tosiaan ohjeistus siitä ettei talvi saa kuvissa näkyä asetti aika paljon haastetta kuvauksiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän kiva juttu! Kiitos paljon<3 Tykkäsin sunkin jutusta tosi paljon:) Jep, studio tuntui mulle parhaalta vaihtoehdolta, kun oli siihen kerran mahdollisuus:)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!