Top Social

The camel coat

keskiviikko 17. helmikuuta 2016
1
Moikka kaikille!

Mun viimeinen yo-koe ennen lukulomaa sujahti ohi tänään, nimittäin saksan kuuntelu. Nyt voikin suunnata juhlahumuihin loppu viikoksi, kun penkkareita vietetään huomenna ja perjantaina menen tanssimaan wanhat toistamiseen poikaystäväni kanssa. Palataan kuitenkin hetkeksi alkuviikon tunnelmiin. 

Maanantaina päätin hengähtää hetkeksi englannin yo-kuuntelun jälkeen, ja meninkin kipaisemaan kirppiksellä pitkästä aikaa. Olen etsinyt beigeä kamelitakkia, noh oikeastaan ikuisuuden, ja vihdoin mulla tärppäsi. Kun oikea takki osuu kohdalle, ei pidä jäädä miettimään. Sen oikean tunnistaa heti. Takki istuu täydellisesti ja on juuri niin klassisen tyylikäs, kuin aina toivoinkin. Noin puolen vuoden etsinnät ovat tulleet päätökseen, eikä ne kustantaneet kuin kymmenen euroa, mutta toki tuhottomasti aikaa. Samalla reissulla löytyi myös aivan ihana instagramissa (@emmavilhelmiina_) vilahtanut jakku, joka odottelee vielä keväisempiä ilmoja. 

Mitä mieltä kamelitakista?
2
3
5
6
7
jacket Benetton (2nd hand)
shirt Gina Tricot
jeans Pieces 
over-the-knees boots H&M (2nd hand)
bag H&M (2nd hand)
scarf 2nd hand
earrings Ur&Penn
necklace from boyfriend 
DSC_0932
pics by Vilma Lehtovaara
6 kommenttia on "The camel coat"
 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saga <3 Tää oli omaankin mieleeni:)

   Poista
 2. Toi takki on aivan ihana! Mä oon kans metsästänyt just ton mallista takkia, mutta ei oo vielä täydellistä hyvin istuvaa tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Inka!:) Mullakin metsästys kesti aika kauan, mutta onneksi vihdoin onnisti:)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!