Top Social

Helmikuun top 10

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016
takki2
Ostos

Kuukauden paras vaateostos oli ehdottomasti tämä kaaaauan etsitty beige-ruskea villakangastakki, josta tuli hetkessä suosikkini. Itse täydellisyys löytyikin suosikki kirppikseltäni eli Tampereen Bonus kirppikseltä. Hintakin oli kohdallaan -helmikuun paras ostos kustansi kymmenen euroa.
penkkaritwanhat
Muisto

Viime kuu oli täynnä ihania muistoja, joihin lukeutuivat penkkarit, toiset wanhojen tanssini ja abiristeily. Kaikki kolme (peräkkäistä!) päivää olivat ikimuistoisia, enkä valtavasta väsymyksestä huolimatta vaihtaisi päivääkään pois. Juhlafiiliksissä oli ihanaa aloittaa lukuloma!
DSC_0067
Ennätys

Helmikuussa kävin todella ahkerasti salilla, mutta tällä hetkellä niska-hartiaseutu on aivan romuna, eikä päivät koulukirjojen ääressä istuessa ainakaan auta kipuihin. On siis pienen huilauksen paikka. Viime kuussa tein kuitenkin oman kyykkyennätykseni, ja salitreeni kulki muutenkin todella hyvin. Toivottavasti olen jo pian kunnossa!
DSC_0061
Muutos

Helmikuussa oma elämä koki aika suuren muutoksen, sillä lukion oppitunnit ovat nyt taakse jäänyttä elämää -päivät kuluvat itsenäisesti opiskellen ja kaikki vastuu on omilla harteilla (ihmekös kun ne hartiat kipeytyivät!). Mulle itselleni itsenäinen opiskelu sopii todella hyvin, joten tämä muutos on ollut positiivinen. Maaliskuustakin tulee tässä mielessä mukava, mutta toki stressin täyteinen. 
DSC_0074
Muoti-innostus

Innostuin viime kuussa jostain, mistä en olisi ikinä uskonut innostuvani- leveät lahkeet. Ostin kuun alussa Ginan alesta harmaat joga pants -tyyliset ribbineuloshousut, ja olen suorastaan ihastunut niihin. Ne ovat olleet päällä niin kotona kuin koulussakin. Leveisiin farkkuihin en vielä kuitenkaan kajoa. 
chloe
Blogiuudistus

Aloitin viime kuussa blogissa uuden postaussarjan, joka käsittelee uusimpia suosikeitani vaatteiden saralla. Postaussarja kantaa nimeä "Himotuimmat", joka viestii myös siitä, että kaikkea listalla olevaa en ole lainkaan aikeissa ostaa, vaan ennemminkin himoitsen niitä. En normaalisti osta kalliita vaatteita hetken mielijohteesta ilman pitkää harkintaa, mutta ainahan saa haaveilla!
DSC_0045
Blogin kohokohta

Tammikuun puolella suunnittelin Olo blogit -lehteen oman muotiaiheisen kevätjuttuni. Lehti ilmestyi helmikuussa, ja olen todella innoissani lopputuloksesta! Kevään Olo blogit löytyy lehtipisteistä, joten käy ihmeessä kurkkaamassa, jos et ole vielä tutustunut.
asu
Suosikkiasu

Helmikuussa kuvatuista asuista tämä asu nousi omaksi suosikikseni. Se on hyvin erilainen verrattuna asuihini yleensä, mutta ehkä juuri erilaisuus vetosi minuun tässä asussa. Kaiken lisäksi sen oli todella mukava päällä! Karvatakki piristää mielestäni ihanasti tavallista trikoota. 
DSC_0010
Asuste

Kynsilakat veivät minut pitkästä aikaa mukanaan helmikuun lopussa. Kaivoin lakkakokoelmani nurkista pölyttymästä ja ryhdyin piristämään arkeani ihanilla ja raikkailla väreillä. Tällä hetkellä kynsilläni on tämä pirtsakka pinkki!
DSC_0053
Postaukset

Viime kuussa kerroin "The next step" -postauksessa (klick!) ajatuksistani koskien tätä kevättä ja tulevaisuuttani: "Mitä jos en saakaan haluaamaani opiskelupaikkaa ja työtä? Kuinka suuri urakka unelmieni toteuttamisessa oikeastaan onkaan? Vaikka pelko oon hiipinyt välillä mieleeni, en ole luovuttaja, enkä aio lopettaa itseeni uskomista. Tänä keväänä aion laittaa ihan kaiken peliin, ja asioillakin on tapana järjestyä."


Mitä pidätte helmikuun top 10:stä? Onko teillä samoja suosikkeja?

kommentti
4 kommenttia on "Helmikuun top 10"
 1. Mä kävin selailee ton Oloblogi-lehden, vois kyl ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuo sun takki on kyllä niin kiva! oon ite kanssa ihan hullaantunut omasta kamelirotsista :) Ja vitsit miten pirtsakan väristä kynsilakkaa, ihana piristys ja tuo niin keväisen fiiliksen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda :)! Kynsilakka on kyllä ihana piristys alkukevääseen ❤ Sinä sen sanoit!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!