Top Social

Himotuimmat 3/2016

tiistai 22. maaliskuuta 2016
Viime kuussa aloitin uuden postaussarjan, jossa esittelen hetken suosikkejani, jotka haluaisin saada osaksi omaa vaatekaappiani. Ensimmäisen, eli viime kuun osan voi lukea täällä. Haluan vielä muistuttaa, etteivät nämä ole hankintalistojani, vaan ennemminkin uusia ihastuksia.
DENIM
Farkkuhame

Alkujaan farkkuhametrendi nostatti ihokarvat pystyyn ennemminkin inhosta kuin ihastuksesta. Aikani hametyylejä kuitenkin katseltuani minäkin ihastuin niihin totaalisesti. Harmi, että olen hävittänyt kaikki farkkuhamoset, joita aikoinaan oli kaapissa vinot pinot. Nyt vaan siis uuden metsästykseen!

FURLA
Furla Metropolis

Ihastun aina pieniin, suloisiin karkkilaukkuihin, vaikka ne eivät olisi itselleni yhtään käytännöllisiä. Minulla on menossa mukana aina kasapäin koulukirjoja (tosin enää reilun viikon!!) sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Niimpä pienet laukut toimisivat lähinnä koristeina, eivätkä suinkaan varsinaisessa tarkoituksessaan. Tämänhetkinen laukkuhimotus on Furlan Metropolis!
JUMPSUIT
Vihreä jumpsuit

Vaikka vaatekaapistani löytyy entuudestaan noin kaksi vihreää vaatekappaletta, vihreä viehättää minua kovasti. Vaikka armeijan vihreä on värinä kaunis, se ei jotenkin sovi oikein omaan tyyliini. Kirkkaammat vihreät houkuttelevat minua enemmän, ja vihreä jumpsuit on ollut tooodella kauan mielessäni. Tämä epäkohta on kuitenkin jo korjattu, sillä hetki sitten löysin vihdoin täydellisen vihreän jumpsuitin! Jos olet missannut asukuvat, ne löytyvät täältä.
SUNNIES
Cat eye sunnies

En ole koskaan ollut kova käyttämään aurinkolaseja, mutta olen nähnyt viimeaikoina aivan ihania malleja kaupoissa. Erityisesti cat eye -malli on mieleeni, mutta saa nähdä millaisiin kevätarskoihin päädyn! Nyt on tosiaan uusien lasien paikka.
SUEDE
Mokkahame

Ah, olen jo pitkään kuolannut kaiken mokkaisen perään! Mokkahame on ihanan boheemin, mutta silti naisellisen tyylikäs. Erityisesti keskimmäisen valkopaitaisen leidin asu ihastuttaa kovasti, joten kopioin tyylin heti, kun löydän vihdoin täydellisen mokkahameen! 

Onko teillä samoja himotuksia maaliskuulle?

pics from my pinterest
kommentti
2 kommenttia on "Himotuimmat 3/2016"
  1. Tollanen vihreä haalari on kyllä munkin myös pakko saada!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että säkin tykkäät :) Se on kyllä ihanan raikas ❤

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!