Top Social

Mallini naisten viikonlopussa

torstai 17. maaliskuuta 2016
Moikka!

Palataan hetkeksi vielä Koskikeskuksen naisten viikonlopun tunnelmiin, nimittäin stailaamiini malleihin. Tehtävänämme oli omien fashion loungejen sisustamisen lisäksi stailata kaksi mallia Koskikeskuksen liikkeiden antimista. Mallit laittautuivat pikakampaus ja -meikkipisteillä, mikä viimeisteli kokonaisuudet.

Omat mallini, Johanna ja Marjaana olivat todella ihania tyyppejä. Meidän kolmen kopla tuli todella hyvin toimeen, ja kaiken lisäksi mallit näyttivät suorastaan upeilta. Kaksi kaunista ja rohkeaa naista! Oli ihanaa, että mallit viihtyivät hyvin valitsemissani asuissa, vaikka korot olivatkin aika korkeita pitkään päivään.
DSC_0039
Hairlekiinin pisteellä malleille ja Koskarin asiakkaille loihdittiin pikakampauksia. Kuvassa syntyy Johannan upea kiharakampaus.
DSC_0033
DSC_0037
The Body Shop taiteili keskusaukiolla pikameikkejä, joista tuli kerrassaan upeita. Huoliteltu meikki todella kruunaa hyvän asukokonaisuuden!
DSC_0076
Johannan asu:

mekko Vila
takki Vila
korkokengät Tamaris, Click shoes
laukku Click shoes
korut Glitter
DSC_0078
DSC_0064
Johannan asulla lähdin hakemaan ajatonta tyylikkyyttä, joka onnistui mielestäni hyvin. Valkoinen pitsimekko käy niin arkeen kuin juhlaankin stailauksesta riippuen. Trenssimäiseen takkiin ihastuin oitis, ja se onkin kummitellut mielessäni jo ensikohtaamisestamme asti. Klassiset korot ja pienet ja sirot korut sopivat mielestäni lookiin hyvin, ja mintun värinen laukku on piste i:n päälle. Voisin ottaa tuon karkkilaukun itselleni koska tahansa!
DSC_0089
Marjaanan asu:

takki JC
toppi Seppälä
farkut Object, Vila
saapikkaat Click shoes
laukku ja korut Glitter
DSC_0094
DSC_0065
Marjaanalle halusin valita erikoisemman ja hieman rockahtavamman asun. Nuorekas ja tyylikäs äiti oli juuri oikea henkilö kantamaan huomiota herättävää tekoturkista ja korkeita saappaita. Halusin kuitenkin pehmentää tyyliä hempeällä roosalla ja Seppälän kauniisti laskeutuva toppi oli varma valinta pörröisen takin kaveriksi. Hyvin istuvat farkut ja bootsit jalkaan ja ei kun menoksi! Glitteristä löytyi Marjaanankin asuun sopivat korut ja suloinen satulalaukku.
DSC_0049
Tässä vielä koko konkkaronkka! Haluan kiittää vielä molempia valloittavia ihmisiä, teitte päivästäni onnistuneen!

Mitä mieltä te olette stailauksistani?
kommentti
2 kommenttia on "Mallini naisten viikonlopussa"

Kiitos kaikista kommeteista :)!