Top Social

Mint & suede

maanantai 21. maaliskuuta 2016
1.3
Tänään oli se kauan odotettu päivä: asukuvat otettiin ilman takkia! Ei ulkona tosin ilman päällystakkia vielä asukuvia kauempaa pärjännyt, mutta edistysaskel tämäkin. Alankin olla jo lopen kyllästynyt paksuihin takkeihin, jotka hautaavat alleen tämän jakun kaltaiset helmet!

Suloinen ja keväinen mintun värinen jakku on viime kuun alun kirppisostos, joka kustansi vain kolme euroa. Raikas minttu on helppo tapa herättää talvinen ja arkinen asu eloon ja kaiken lisäksi tunnen sinisen sävyt -mintun mukaanlukien, todella omaksi. En tiedä ovatko ne nämä vaaleat hiukset ja kalmankalpeat kasvot, joiden vuoksi koen vaaleat värit enemmän omikseni. Mustaa minulla onkin oikeastaan vain farkuissa, laukuissa, takeissa ja kengissä ajoittain. Omistankohan edes yhtäkään mustaa paitaa...?

Keväisen jakun kaveriksi valitsin maaliskuisen kirppislöydön, ihanan pehmeän tekomokkatopin. Toppi on ollut tässä kuussa jo kovassa käytössä, mutta se on jotenkin onnistunut välttymään asukuvilta. Jakkujen lisäksi olen yhdistänyt topin muun muassa sinisen pörrötakin kanssa. Mielestäni se on ihanan erilainen ja mukavan rento.

Mitä pidätte keväisen maanantain asusta?
2
3
4
5
6
7
blazer H&M (2nd hand)
top New Yorker (2nd hand)
jeans Cubus
ankle boots Skopunkten
bag H&M (2nd hand)
scarf 2nd hand
necklace Gina Tricot 
earrings Ur&Penn

pics by Ella Hurme
kommentti
4 kommenttia on "Mint & suede"
  1. Siis aivan älyttömän ihana asu! Toi toppi on niiiiin upea ja herranjestas oot kaunis<3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!