Top Social

Spring vest

perjantai 25. maaliskuuta 2016
11
Moikka ja hyvää pääsiäistä!

Vietän pääsiäistä isäni luona, ja Nalle-koirakin on päässyt reissuun mukaan. Pääsiäiseni kuluu ennakkotehtävän ja viimeisten kirjoitusten parissa, mutta aion myös hengähtää välissä hetken. Pakkaaminen oli todellinen ongelma! Halusin ottaa mukaan myös siistimpiä vaatteita, enkä ainoastaan verkkareita, joten kasseja tulikin mukaan aikamoinen määrä. Toivottavasti mukaan pakatut vaatteet päätyvät asukuviin asti.

Tänään ja perjantaina pidin uutta, muutama päivä sitten ostettua vaaleaa liiviä. Olen katsellut kyseistä liiviä H&M:llä jo muutamaan otteeseen, ja nyt päätin repäistä ja palkita itseni ahkerasta keväästä. Mielestäni tämä liivi sopii moniin asukokonaisuuksiin, sekä arkeen ja juhlaan. Arkena se toimii hyvin trikoopaitojen ja muiden rentojen paitojen kanssa, mutta olen miettinyt tämän yhdistämistä myös musta-valkoraidalliseen midimekkoon. Ehkä kokeilen mekkoyhdistelmää seuraavaksi! Piristin asua siroilla kultaisilla koruilla. Ranteeseen pääsi myös uusi kaunis, Glitterin alennusmyynneistä löytynyt rannekoru, johon olen suorastaan ihastunut.

Mitä pidätte asusta?
2
3
4
5
6
7
vest H&M
shirt H&M (2nd hand)
pants H&M (2nd hand)
shoes Def-shop (*gift)
bag H&M (2nd hand)
wristlet Glitter
necklace Guess
earrings Ur&Penn

pics by Vilma Lehtovaara
kommentti

2 kommenttia on "Spring vest"
  1. On kyllä tosi kivannäköinen asu, mutta mun huomio kiinnittyi heti ensimmäiseksi noihin sun ihanan pinkkeihin huuliin! <3 Ihanan keväinen ja pirteä sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pinja <3 Pinkki on kyllä ihanan piristävä huulilla :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!