Top Social

1 takki, 4 tyyliä +huikea etu

lauantai 16. huhtikuuta 2016
yhteistyössä Seppälä Koskikeskus

Moikka ja ihanaa lauantaita!

 En ole halunnut kertoa blogissa vielä aiemmin, joten nyt tulee yllätys; kun olin Koskikeskuksen bloggaajakisassa, sain samalla aivan mahtavan yhteistyöehdotuksen Koskikeskuksen Seppälän kanssa. Suunnittelimmekin jo myymäläpäällikön ja toisen bloggaajan, Jennan, kanssa tulevaa, ja luvassa onkin ainakin muutama hauska tapahtuma. En malttaisi millään odottaa! Päätimme lähteä kuitenkin liikkeelle yhteistyöpostauksella ja huikealla tarjouksella teille: Saat -50%:n alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Koskikeskuksen Seppälässä mainitsemalla kassalla blogini nimen.  Tarjous on voimassa 16.4-24.4. (ei koske Antti Tuisku by Seppälä -malliston tuotteita ja Victoria's Secret -tuoksuja). Nyt kaikki shoppailemaan Koskariin ja hyödyntämään tämä huikea tarjous!

Valitsin itselleni Seppälän valikoimista punaisen takin, sillä sen avulla simppelitkin asut muuttuvat supertyylikkäiksi. Takki on myös monikäyttöinen, sillä se soveltuu hyvin erilaisiin asukokonaisuuksiin. Esittelen teille neljä tyystin erilaista tyyliä, joihin tämä takki taipuu loistavasti.
Vinkkinä vielä: tätä takkia oli Seppälässä jäljellä vielä monta kappaletta, joten tarjouksen kanssa tämänkin takin saisi itselleen todella huokeaan hintaan, noin 35:llä eurolla.

Nyt kuitenkin höpinät sikseen, ja asiaan: mikä on suosikkisi näistä neljästä kokonaisuudesta?
asu1
asut1
asu2
asut2
ASU3
ASUT3
asu4
asut4
pics by Vilma Lehtovaara
kommentti
4 kommenttia on "1 takki, 4 tyyliä +huikea etu"
 1. Ihana takki! Meni suoraa mun ostoslistalle, mikäli löytyy myös muissa väreissä :) Eka kokonaisuus on noista mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Siiri❤ Takki pisti mun silmään heti! Löytyy tämän punaisen lisäksi tumman sinisenä :) Sekin on ihana!❤

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna <3 Mulla on kyllä huippukuvaaja!<3

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!