Top Social

Decor favs

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016
Moikka!

 Tänään vuorossa on tämänhetkisiä suosikeitani sisustuksen saralla, sillä en ole blogin puolella raottanut omaa sisustusmakuani paljoakaan. Postasin viime kuussa omasta huoneestani ja sinne uusin saapuneista sisustustauluista. Jos kurkistus huoneeseeni on mennyt sivusuun, voit tutustua siihen täällä.
modern&old
Olen ihastunut viime aikoina vanhan kulutetun pinnan ja modernin sisustuksen yhdistelmään. Mielestäni vanhat puiset ja kiviset pinnat tuovat sopivaa lisämakua muuten huoliteltuun ja nykyaikaiseen yleisilmeeseen, ja ennen kaikkea ne lisäävät kodikkuuden tuntua.
quote boards
Olen jo pitkään pitänyt tekstitauluista sisustuksen viime silauksena. Kaikista toimivimpia tekstitaulut ovat mielestäni silloin, kun niissä on jokin henkilökohtainen ja itselle tärkeä sanoma.
marble
Noh, se marmori! Vaikka marmori ihastuttaa kännykän kuorissa ja koruissa, mielestäni se sopii kaikista parhaiten sisustukseen. Marmoriset astiat, tarjottimet, pöydät...  Taidan itsekin käydä pian ostamassa sitä kuuluisaa marmorisisustusteippiä ja ruveta teippailemaan.
decoration lights
Mielestäni kodista saa todella kodikkaan sisustusvaloilla, joilla olen innostunut itsekin välillä leikkimään. Haaveenani omaan asuntoon ovat sisustustikkaat, joiden ympärille voisi kieputtaa kauniit valot ja ripustaa vaikka suosikkilaukut.
beige&white&grey
Omaan makuuni on lähes aina kuulunut valkoisen, beigen ja harmaan yhdistelmä. Kaikista eniten haaveilen valkoisesta puulattiasta... Beige ja harmaa taas toimivat hyvin tekstiileissä, sillä värit saavat ne näyttämään mukavilta ja pehmoisilta. Valko-beige-harmaa kokonaisuus on mielestäni ihanan harmoninen.
clothing rack
Kauniit vaatteet ansaitsevat päästä paraatipaikalle! Mielestäni on ihanaa ripustaa omat suosikkivaatteet esille osaksi sisustusta, ja ne ovatkin parhaita sisustuselementtejä. Itsekin olen omistanut lähes kokonaisen seinän korkokengilleni, koska ovathan ne niin kauniita katsella.


Oletteko samoilla linjoilla kanssani sisustuksen suhteen? Kertokaa mielipiteenne!:)
kommentti
4 kommenttia on "Decor favs "
 1. Meillä on älyttömän samanlainen sisustusmaku. Lähet mun kanssa joku päivä Ikeaan tai johkin♥

  VastaaPoista
 2. Aika paljon samanlaisesta pidän itsekkin, en ehkä niin paljon uudesta ja kiiltävästä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle!❤ Kiva kuulla, että samantyyppinen on sunkin mieleen:) Itse olen aikamoinen koruharakka, joten uusi ja kiiltävä nappaa muhun :D Käyn ehdottomasti vierailulla, arvonnat on aina jännittäviä!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!