Top Social

Luomiväripalettini

perjantai 15. huhtikuuta 2016
DSC_0006
Alotin jonkin aikaa sitten esittelemään meikkikokoelmiani, ja päätin jatkaa projektia luomiväripaleteista. Viimeksi kirjoitin huulimeikeistäni, joihin voit tutustua täällä.

Omistan muutamia luomiväripaletteja, joista kuitenkaan suurin osa ei ole päivittäisessä käytössä. Olen haalinut perus arkipalettini (Viva la Diva Nudie 1) kaveriksi pienempiä paletteja, joista löytyy kivoja sävyjä hieman erikoisempiin tilanteisiin. Juhlissa ja ajoittain myös arkena tykkään lisätä meikkiini jotain ekstraa, ja luomiväri jos mikä luo meikkiin viimesilauksen. Ja nyt varoitan teitä: kilometripostaus luvassa!
DSC_0022
DSC_0033
Tämän paletin alkuperästä minulla ei ole tietoa, sillä olen saanut sen lahjaksi. Salainen toiveeni oli tarkkaan kuunneltu, sillä olin jo jonkin aikaa haaveillut isosta paletista, josta löytyisi sävyjä joka lähtöön. Tämä on juuri sellainen! Yksittäisiä hauskoja värejä en ole raaskinut ostaa, mutta suuressa paletissa on hyvä, jos löytyy niitä erikoisempiakin ja epätavallisia värejä. Erikoisten värien kaveriksi tästä löytyy myös juuri sopivia ruskean sävyjä.
DSC_0043
DSC_0048
Viva la Divan Nudie 1 -paletti on yksi meikkikokoelmani helmistä. Se on edullinen (n. 17€) ja pigmettisyys on omaan mieleeni. Tästä paletista löytyy kaikki arkimeikistä juhlavampaan lookiinkin: arkena valitsen vaaleita helmiäissävyjä, ja juhlaan taas lisään meikkiin intensiivistä mustaa. Suosikkisävyni alkavatkin vedellä viimeisiään, joten kohta taitaa olla aika ostaa tälle kahden vuoden ikäiselle paletille seuraaja.
DSC_0079
DSC_0088
Tämä paletti on varsinainen juhlameikkien must. MUA:n (Make-up academy) paletissa on neljä houkuttelevaa kimallusta, jotka sopivat hyvin esimerkiksi luomivärin alle hohtamaan tai vaikkapa rajauksiin. Sellaisenaan värit eivät minulla toimi, sillä ne ovat sen verran tahmaisia.
DSC_0053
DSC_0068
Omistan pari luomiväripalettia myös H&M:stä. Pidän kovasti molempien värimaailmasta, ja ne ovatkin edullisuudessaan hyviä valintoja erikoisempiin paletteihin, koska esimerkiksi vihreä luomiväri ei kuulu arkivarustukseeni. Sen sijaan sillä on hauska leikitellä ajoittain. Myös toisen paletin siniset sävyt ovat mieleeni.
DSC_0104
DSC_0124
Flormarin paletin hankin omia wanhojani varten, sillä siitä löytyy juuri sopivat sinisen sävyt. Muuten se on ollut vähällä käytöllä, sillä sininen (yllätys yllätys) ei ole mikään arjen pelastaja. Paletti oli kuitenkin edullinen ja löytyi kaiken lisäksi alennuksella varustettuna, ja uskon, että sille tulee käyttöä vielä esimerkiksi juhlameikeissä. Sininen on kuitenkin pukutumisessa oma suosikkini.
DSC_0128
DSC_0136
Tämäkin paletti on tullut tuliaiseksi, ja siinäkin on varsin suloiset sävyt. Violetti on sellainen väri, jota en vierasta luomissa, vaan sillä saa meikkiin hauskaa ilmettä, mutta kuitenkin tarpeeksi hillitysti. Erityisesti paletin kaksi ylintä sävyä ovat todella herkullisia!
DSC_0150
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä aikoinaan laivalta ostettu paletti, josta ei pigmenttiä ja helmiäistä puutu! Värit ovat ihanan intensiivisiä, ja erityisesti vaaleat sävyt ovat olleet ahkerassa käytössä. Ne sopivat hyvin luomen sisänurkkaan tuomaan valoa ja avartamaan katsetta.

Tässä olivat meikkipalettini muutamaa puolirikkinäistä lukuunottamatta! Tulevaisuudessa tehdään katsaus myös sinkku- ja duoluomiväreihini, ihotuotteisiin ja siveltimiin.

Mukavaa perjantaita!
kommentti

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!