Top Social

Vest inspiration

maanantai 11. huhtikuuta 2016
Hyvää maanantaita!

Ostin jokin aikaa sitten H&M:stä luonnonvaalean liivin, joka on lyhyessä ajassa kiilannut lempivaatteideni joukkoon. Se tuo arkisiin asuihin särmää ja mielenkiintoa, mutta toisaalta juhlavammat vaatteet taittuvat tämän ansiosta arkisiinkin rientoihin. Kokosin liivistä muutaman inspiraatiokollaasin, joissa on erilaisia tapoja pukea tämä, joskus hieman vaikea vaatekappale. Kuvia omista asuistani vaalealla liivillä löytyy täältä, täältä ja täältä.


vest1
Casual black


Vaikka musta ei ole varsinaisesti minun värini, se toimii mielestäni loistavasti kauniin kevyen, liehuvat liivin kanssa. Musta tuo mielestäni vaalean vaatekappaleen kauniisti esiin. Arkena musta on varma valinta, mutta vaikka koko musta onkin tyylikäs valinta, se ei ole lainkaan omantyyliseni. Vaalea liivi ja kamelin värinen laukku raikastavat koko mustan. 


vest2
Fresh and classic


Liivi yhdistyy hyvin myös hienompaan kokonaisuuteen, kuten esimerkiksi korkokenkien kaveriksi. Mielestäni vaaleiden sävyjen kanssa sopii loistavasti vaalea denim, johon ruusukulta luo ylellisen vaikutelman. Tavallinen valkoinen neule ja vaaleansiniset farkut saavat aivan uuden ilmeen keväisellä liivillä. 

vest3

Sporty with spring vibes

Liivi taipuu myös sporttiseen tyyliin, kuten yhdistettynä lenkkareihin ja rentoon lippikseen. Sporttisuuden lisäksi tyylin viimeistelee raikkaat keväiset väripilkut, ja suosikkivärini yksityiskohdissa tällä hetkellä taitaakin olla merellinen turkoosi. Vaikka liivi ei tässä asussa nousekaan voimakkaasti esille, se toimii hyvänä perusvaatteena farkkujen ja t-paidan kaverina. 


Tässä muutama erilainen stailaus uudelle liivilleni. Mikä on sun suosikki?
kommentti

4 kommenttia on "Vest inspiration"

Kiitos kaikista kommeteista :)!