Top Social

Boheemi kesäletti

lauantai 28. toukokuuta 2016
braid long hair
outfit1
shirt M&S (2nd hand)
pants H&M (2nd hand)
jacket Gina Tricot
shoes Nike (2nd hand)
bag H&M (2nd hand)
necklace Guess 
earrings H&M
watch O.N.E (2nd hand) 
details2
outfit3
outfit4
Moikka!

Elämä hiustenpidennysten kanssa on tuntunut tosi kivalta, sillä yksinkertaisetkin asut näyttävät yllättävän kivalta. Ja mitä kaikkia kampauksia näistä saakaan! Eilen kokeilin siskoni kanssa hollantilaisia lettejä, ja sitä edellisenä minulle tehtiin harjoituskampaus ylppärikampauksestani. Paljon erilaisia tyylejä onkin siis jo kokeiltu! Tämän postauksen booheemin letin muokkasin harjoitusjuhlakampauksesta, josta näkyikin jo kuva instagramissani (@emmavilhelmiina_). Kuvissa se on tosin jo työpäivän eläneenä, mutta siinä on mielestäni jotain ihanaa, ripaus huoletonta kesää.

Tässä paidassa on mielestäni jotain todella viehättävää; nuo kesäiset värit, rento malli, joka täydentää muuten yksinkertaisen vaalean asukokonaisuuden. Hyvä hankinta siis! Mulla on paljon jännittävää meneillään, enkä meinaa pysyä housuissani. Pian kerron uusista tuulista teillekin, stay tuned!


outfit pics by Vilma Lehtovaara
4 kommenttia on "Boheemi kesäletti"
  1. Oho, en olisi kyllä heti uskonut että sulla on pidennykset! Näyttää uskomattoman luonnollisilta :)) Ja mitä tulee kampaukseen, toimii! Sekä hei, tuossa paidassa on todellakin jotain viehättävää, vaikka meikäläisen päältä ei usein väriä löydy niin tuota voisin todellakin ajatella käyttäväni. Olen nimittäin tänä kesänä hurahtanut ihan täysin kukkakuoseihin, vaikka ne omasta kaapista uupuvat.. vielä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle!<3 Mäkin oon tosi tyytyväinen hiuksiin, ei erotu juuri lainkaan omista hiuksista :) Sävy osui just eikä melkein, sehän siinä on tärkeintä malliin leikkaamisen lisäksi. Oon sun kanssa samaa mieltä paidasta, värikäs kukkakuosi on ehdoton kesäjuttu <3 Nyt äkkiä hamstraamaan kukkasia ;)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!