Top Social

Caffè Latte

maanantai 23. toukokuuta 2016
outfit details1
outfit2

blazer H&M (2nd hand)
top New Yorker (2nd hand)
skirt Gina Tricot (2nd hand)
bag Mango
heels H&M (2nd hand)
necklace H&M
wristlet & earrings Ur&Penn

outfit3
outfit4
outfit5
outfit6
Hyvää viikon aloitusta! 

Maanantai aloitetaan skarpisti, sillä tänään on yksi elämäni tärkeimmistä kokeista: arkkitehtuurin pääsykoe matikassa. Päivä on suuri myös siksi, että tänään lopulliset yo-arvosanat tulevat opiskelijoiden tietoisuuteen -jatko-opiskelujeni kannalta päivä on siis suuri.

En ole kahvi-ihmisiä, mutta nykyisin kahvilatyöntekijänä pitäisi alkaa opetella hieman kahvin makuun. Latte onkin ainoa kahvi, jota töissä tulee itselle tehtyä -mieluiten sekin kylmänä ja makusiirapilla, haha. Idea tähän asuun tulikin poikaystävältäni, joka tokaisi mokkaista toppia pukiessani:"laita toi beige jakku, yhdistelmästä tulisi vähän niinkuin kahvi." Ja kahvihan toimi hyvin. Ehkä haen itselleni koetta varten piristämään yhden laten, ja suuntaan sitten antamaan itsestäni kaiken Tampereen teknilliselle yliopistolle. Ja puen päälleni parhaat vaatteeni, eihän näin tärkeänä päivänä voi miten tahansa kulkea, haha! Wish me luck!

Entäs te, maistuuko kahvi? Entäs tämän maanantain caffè latte?


outfit pics by Vilma Lehtovaara
6 kommenttia on "Caffè Latte"
 1. Kerrassaan upea nainen sielä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sinne toiselle upealle naiselle<3

   Poista
 2. Juu ei kahvi maistu oikein täälläkään, mutta esim jääkahvia on ihana juoda lämpimillä ilmoilla! :D Ihanat sävyt!! Tykkään kans tosi paljon yhdistellä asuissa ns. saman värin eri sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkahvissa on mustakin se juttu!:D Just sopivan raikasta. Kiitos paljon Sonja!❤ Itsekin olen ihastunut tällaisiin saman värin eri sävyihin :)! Ruskeissa ja beigeissä se tuntuu ehkä kaikista omimmalta.

   Poista
 3. Nyt on upea asu, tykkään ja paljon! :)) Vaikka tämä poikkeaakin mun rentoilu tyylistä, niin on silti sellainen mitä voisin ehdottomasti pukea päälle johonkin hieman virallisempaan paikkaan. Itsekkään en ole kahvi-ihmisiä ja lopetin sen juonnin 1,5vuotta sitten enkä ehtinyt kahvia edes litkimään kuin parisen vuotta. Mutta komppaan sua täysin, latte on parasta ja etenkin kylmänä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tämä sopii hyvin hieman hienompaan tilaisuuteen, mutta esimerkiksi tennareilla tuunaamalla saa sopimaan ihan tavalliseenkin päivään:) Kahvi ei ole muhun ikinä iskenyt, eivätkä kuumat juomat oikein muutenkaan :D Latte on oikeastaan ainoa, ja tietenkin kylmänä parasta <3

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!