Top Social

Edullista kosmetiikkaa: testissä Essence

perjantai 13. toukokuuta 2016
essence makeup
Ette varmasti ole voineet välttyä tiedolta, että Suomessa Tokmanneilla myydään nykyään Essenceä. Essence on tunnettu erityisesti todella edullisista hinnoista ja halusinkin siksi ostaa useamman tuotteen testiin, jotka maksoivat yhteensä noin 12 euroa. Ei siis mikään suursijoitus nestemäisestä huulipunasta, kynsilakasta, kynsilakan poistoaineesta ja ripsiväristä. Kaikkia tuotteita on nyt kokeiltu, joten voin kertoa teillekin niistä muutaman sanasen.
essence lipstick
Nestemäinen huulipuna oli mun mielestä supersuloisen sävyinen! Kuvailisin sitä huulikiilloksi, jossa on hieman enemmän väriä, kuin tavallisessa kiillossa. Se on huulilla myös aika kiiltomaisen tuntuinen, ja olisinkin toivonut sen kuivuvan hieman enemmän. Hintaa oli muistaakseni noin kaksi euroa, joten hintaan nähden olin todella tyytyväinen. Jatkossa käyn varmasti ostamassa lisää Essencen huulipunia, ja erityisesti merkin mattapunat kiinnostavat.
essence nailpolish
Syntymäpäivälahjaksi saamaani MAC:in huulipunaan oli saatava sopiva kynsilakka, ja Essenceltähän löytyi lakkoja joka lähtöön. Hieman marjapuuron punaiseen taittava lakka ja puna ovat tällä hetkellä kovasti mieleeni, joten päätin kokeilla sävyä Essencen valikoimista. Olen ollut tyytyväinen lakkaan: se kuivuu nopeasti ja peittää parilla kerroksella hyvin -kaikkea siis, mitä kynsilakalta toivoo, ja hintaa sillä oli kaksi euroa.
essence makeup
Kahden yllämainitun tuotteen lisäksi ostin Essencen hyllystä kynsilakan poistoaineen, joka on purkissa: voin sanoa, tämä on todella kätevä. Sormea hierotaan sisällä olevaan tyynyyn, ja lakka lähtee helposti pois ilman sen suurempaa showta. Ihanaa, kun lakan poistamisesta ei tarvitse enää tehdä niin isoa numeroa. Poistoaineen hinta oli alle neljä euroa.

Olen aiemminkin jo käyttänyt Essencen ripsiväriä, ja todennut sen toimivaksi. Päätin kokeilla hieman erilaista harjaa tällä kertaa, ja tämäkin on ajanut asiansa täysin edeltäjänsä tapaan. Essencen ripsiväreillä on hintaa alle viisi euroa, ja kyseinen taisi maksaa jotain kolmen ja neljän euron välillä. Loistavaa hinta-laatusuhdetta siis!

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen Essencen tuotteisiin! Jokainen näistä ostoksista on päässyt jo kovaan käyttöön, eikä ole kaduttanut lainkaan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan merkin tarjontaan muun muassa Tokmanneilla. Näistä tunnelmista kaikille mukavaa viikonloppua!

PS. Snapchatin puolella (emma.lehtovaara) on esittelyssä yo-juhliini liittyviä juttuja, kuten juhlakenkäni! Käykää kurkkaamassa sneek peakia sieltä!

2 kommenttia on "Edullista kosmetiikkaa: testissä Essence"
  1. Mä bongasin essencen ensimmäistä kertaa Keskisellä. Nyt ko. merkin tuotteita on tullut myös paikkakuntani Tokmanniin ja Halpa-Halliin. Olen ollut todella tyytyväinen essencen tuotteisiin, etenki toi ripsari on tosi hyvää ja pysyy koko päivän tuhriintumatta :) Pitää kans itte testata noita kynsilakkoja pikimmiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, aikoinaan ostin Keskiseltä Essence ripsarin ja nyt oon ihan koukussa:) Tohon hintaan ihan loistava! En tiedä raaskinko koskaan ostaa enää muista kalliimpia:D Kiitos kommentista Siiri!

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!