Top Social

Hiustenpidennykset keratiinisineteillä

perjantai 27. toukokuuta 2016
yhteistyössä Style workshop

hair extensions blonde
Hiukseni olivat olleet samanlaiset jo yli neljä vuotta, joten muutokselle alkoi olla todellakin jo tarvetta. Olen ollut hiusmuutoksissa oikea jänishousu -Vaikka lähdenkin vaatteiden ja asusteiden maailmassa helposti kokeilemaan kaikenlaista uutta, hiukset eivät koskaan ole olleet osaamisaluettani, joten olen pysytellyt tutussa ja turvallisessa.

Style workshop otti minuun yhteyttä hiusten maailmasta, joten päätin kerrankin heittäytyä. En ole katunut hetkekäkään päätöstäni ottaa hiustenpidennykset. Koska harppaus tummempaan sävyyn olisi ollut liian radikaali, päätin pysytellä uusien hiuksieni kanssa luonnollisessa vaaleassa.
hair extensions
Tadaa! Mitä pidätte muutoksesta? Mielestäni lopputulos on todella onnistunut: pidennysten sävy sulautuu täydellisesti omaan vaaleaan kuontalooni, ah, nyt on vihdoin sitä pituutta ja massaa. Oma hiuslaatuni on ohut, sileä ja hentoinen, joten on ihanaa, kun vihdoin sain omiin hiuksiini hieman lisää näyttävyyttä. Mielessäni pyörii jo vaikka minkälaisia kampauksia, joita näihin voisi tehdä!

Omat hiustenpidennykseni kiinnitettiin keratiinisineteillä, joita laitettiin oman hiukseni joukkoon 100 kappaletta. Pidennyksieni pituus on 60-50 cm. Keratiinisinetin edut ovat juuri siinä, että ne pysyvät pitkään eivätkä tipu normaaleissa olosuhteissa. Keratiinisinetti on kestävämpi kuin usein käytetty liimasinetti, sillä keratiini on luonnonproteiini, jota on ihmiskehossa luonnostaan muun muassa hiuksissa. Keratiinisineteillä kiinnitetyt hiustenpidennykset ovat myös helpompi poistaa hellävaraisesti murskaamalla sinetti poistonesteen kera.

Omat pidennykseni ovat slaavilaista hiusta, joka tulee Pohjois-Venäjältä, ja on siten hienompaa ja ohuempaa kuin useimmiten käytetty ns. "eurooppalainen hius", joka tulee Aasista, muun muassa Kiinasta ja Intiasta. Pidennysten laadun takaa myös se, että jokainen hius on oikein päin, eivätkä pidennykset siten takkuunnu. Slaavilainen hius soveltuu ja sulautuu paremmin suomalaisiin hiuksiin, kuin eurooppailainen hius, sillä meidän suomalaisten hiukset ovat usein laadultaan hyvin erilaista, kuin esimerkiksi Aasialaisilla kaunottarilla. Pidennysten huoltoväli on noin 3kk, jolloin sinetti poistetaan ja kiinnitetään uudelleen lähemmäs hiuksen tyveä. Samaa hiusta voi käyttää useita kertoja, jopa yli vuoden.
long hair extensions
blonde hair curls
hair extensions curls2
Hiustenpidennykseni laittoi Style workshopin ihana Linda, ja liike sijaitsee Helsingissä Liisankadulla. Kävin aiemmin (noin kaksi viikkoa ennen pidennysten laittamista) konsultaatiossa, jossa valittiin täydellinen sävy pidennyksiini. Konsultaatioon ei tarvinnut varata aikaa. Asialla oli todellinen ammattilainen, sillä pidennykset sulautuvat niin hyvin omaan sävyyni! Hiukset tilattiin ja varattiin aika niiden laittamiseen, jossa meni noin kaksi tuntia. Hintaan kuuluu aina pidennysten leikkaaminen malliin sopivaksi, mikä on erityisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Pidennysten huoltoväli on noin 3kk, jolloin sinetti poistetaan ja kiinnitetään uudelleen lähemmäs hiuksen tyveä. Samaa hiusta voi käyttää useita kertoja- Jopa yli vuoden.

Ajan saa varattua myös netistä: www.styleworkshop.fi ja hiustenpidennyksiä ja muita tuotteita voi tilata myös netistä osoitteesta www.hairmarket.fi. Style workshop tarjoaa myös paljon muita hoitoja hiuksille, kuten erityisen suosittua keratiinisuoristusta, joka on parhaillaan myös -30%-alennuksessa. Keratiinisinettipidennyksistä voi lukea lisää täältä.
hair extensions curls
Nyt ei voi sanoa muuta, kuin kiitos paljon Style workshop ja Linda, teitte upeaa jälkeä! Kesällä blogiin on varmasti tulossa ideoita pitkien hiusten laittoon!

Nyt on teidän vuoronne kertoa mielipiteenne pidemmistä kutreistani! Onko ruudun toisella puolella kokemusta hiustenpidennyksistä?pics by Amin Hassan ja Style workshopin Linda
6 kommenttia on "Hiustenpidennykset keratiinisineteillä"
 1. Tosi hyvin onnistunut noiden pidennysten laitto! Ihana luonnollinen sävy<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Inka❤ Mäki oon tosi tyytyväinen, onneksi uskalsin kokeilla :)

   Poista
 2. On upeat hiukset! Itselläni on joskus aikanaan ollut myös näitä sinettipidennyksiä, mutta nyt ei enää viimevuosina. Joskus harvoin kun oikein laittaudun saatana vetästä clip-onit niskaan vähän tuuhennukseksi. Mutta hyvin on onnistunut sulla toi sävy ja kiinnitys kun ei huomaa kyllä ollenkaan omasta hiuksesta eroa :)

  hellewi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle Helwi!❤ Clipsit on kyllä juuri tosta syystä kätevät, voi muuttaa ilmettä aika nopeesti esimerkiksi juhliin:) Halusin kokeilla alkuun näitä sinettejä, että miten tulen toimeen pitkillä hiuksilla ja taidan olla jo ihan koukussa :D!

   Poista
 3. En voi kuin ihailla sun pidennyksiä, niin kauniit ja niinkuin kommentoin aikaisemmin– ei uskoisi, että on pidennykset! :)) Mulla on itselläni aasialaiset hiukset ja "normi" teippipidennykset on sopineet hyvin, koska ne on täsmälleen samaa matskua mitä omat karvat :D Ja tästä tulikin mieleen, että pitäisi varmaan kohta ostaa uudet, kun nykyiset alkaa olla vähän niin ja näin haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, ihanaa kun piristät iltaa kivoilla kommenteilla <3 Kiva, että sullekin on löytynyt sopivat pidennykset!:) Mun tämmöiselle tavalliselle suomalaiselle hennolle hiuslaadulle aasialaiset on liian paksua ja karheaa, mutta paksumpaan tukkaan ne osuu kuin nenä päähän :)!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!