Top Social

Hundreds of steps

keskiviikko 11. toukokuuta 2016
1Moikka! Maanantaina heitin päiväreissun Helsinkiin blogiyhteistyömerkeissä, ja tulevana aiheena ovatkin hiukset. En ole ikinä tehnyt radikaaleja hiusmuutoksia, ja nyt minulle tarjoutui hyvä tilaisuus kokeilla jotain uutta, joten tartuin siihen ilomielin. Hiusuudistuksista siis myöhemmin lisää!

Samalla reissulla menin tapaamaan helsinkiläistä ystävääni, ja istuimmekin pitkät ajat Helsingin tuomiokirkon rappusilla nauttimasta ihanasta kesätunnelmasta ja vaihtamassa kuulumisia. Tällaiset rennot reissupäivät ovat kyllä mun mieleen! Reissun päällä täytyy tosin miettiä vaatetusta hieman tarkemmin, sillä neljä tuntia bussissa ei taitu kovin mukavasti liikaa kiristävillä vaatteilla. Valitsin mukavan joustavat Mangon housut ja rento valkoinen toppi. Pidin kokonaisuuden hillittynä, joten pysyttäydyn lempiväreissäni valkoisessa ja tummansinisessä. Oli myös mukavaa napsia kuvia kesäisillä kirkon portailla, ja kuvista tuli mielestäni tosi kivoja!

Ps. Tietokoneessani on jotain häikkää, joten postaamiseen tuli hieman haastetta! Toivotaan, että kone palaa pian ja kunnossa huollosta.
DSC_0233
DSC_0346
DSC_0256
DSC_0327
jacket Gina Tricot 
top H&M
pants Mango
shoes H&M (2nd hand)
bag Lindex (2nd hand) 
sunnies Gina Tricot
necklace Guess 


pics by Amin Hassan
2 kommenttia on "Hundreds of steps"
  1. Voi että, noi housut on niin ihanat !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Siiri!❤ Nämä ovat maailman mukavimmat housut, joten näistä on tullut yhdet mun lemppareista :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!