Top Social

Luomivärisinkut ja -duot

sunnuntai 22. toukokuuta 2016
DSC_0009
Heippa! Pistin sitten ulkoasun uusiksi! Slideshow bannerin alapuolella on omasta mielestäni tosi kiva, samoin kuin isommat kuvat. Nyt ollaan taas hetki tyytyväisiä, haha. Oli postauksella ihan oikea aiheensakin, nimittäin meikkikokoelmani esittely saa jatkoa luomivärisinkuista ja -duoista.
DSC_0022
DSC_0028
Glitterit Beauty UK no.10-Silver ja no.12-Pink

Tilailin kerran Pretty.fi:stä meikkejä, ja Beauty UK:n glitterit sattuivat olemaan alennuksessa, joten klikkasin hopeisen ostoskoriin. Se osottautui todella hyväksi, joten myöhemmin toisen tilauksen yhteydessä tilasin räikeän pinkin kaveriksi. Olen ollut todella tyytyväinen näihin: Näillä saa loihdittua upean ja näyttävän juhlameikin!
DSC_0034
DSC_0042
Pure mineral eyes shimmer shadows

Nämä mineraaliluomivärit sain Antin siskolta Anulta, koska ne olivat jääneet hänellä käyttämättömiksi. Minulla nämä ovat olleet jonkin verran käytössä juhlavammissa meikeissä. Molemmissa pigmentti on todella hyvä ja hohtava vaalea ja kupari ovat kauniita sävyjä liikkuvalle luomelle.
DSC_0052
DSC_0046
Golden Rose silky touch pearl eyeshadow no. 119 (turkoosi) ja no. 117 (vaaleanpunainen)

Nämä kaksi sinkkua ovat peräisin Seppälästä alennusmyynnistä, ja päätin kiikuttaa ne aikoinaan kotiin suloisten sävyjen vuoksi. Molempia on tullut käytettyä satunnaisesti, ja olen ollut sinkkuihin tyytyväinen. Hintansa arvoisia!
DSC_0057
DSC_0068
Makeup store microshadow ja Lumene blueberry long-wear solo 6 Pohjoinen valo

Makeup storen sinkku on mulla lähes päivittäisessä käytössä ja siitä on muodostunut mulle oikea luottotuote. Juuri sopiva tumma matta luomen ulkonurkkaan, pisteet siis tälle! Lumenen vaalean hohtavaa sävyä mulla on tapana sipaista hieman sisänurkkaan tai liikkuvalle luomelle. Tämä ei ole kovin peittävä, mutta antaa kaunista hohtoa.
DSC_0084
Teeez! no. 01 Gutsy ja Couleurs nature ja The look at my eyes eye shadow no. 01 white

Valkoinen luomivärisinkku on myös Seppälän omaa kosmetiikkasarjaa, ja sekin on yksi luottotuotteistani. Se käy silmämeikissä hyvin sisänurkan korostukseen. Muut näistä tuotteista ovat olleet vähemmällä käytöllä, mutta nekin ovat ihan kelpoja -ei siis mitään vikaa, omassa kokoelmassani näillä on vaan varmasti paljon kilpailijoita.

Nyt kuulisin mielelläni, mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta! Löytyykö sulta jotain samoja luomivärisinkkuja kuin multa?
4 kommenttia on "Luomivärisinkut ja -duot"

Kiitos kaikista kommeteista :)!