Top Social

Meikkipakki kosmetiikan järjestelyyn

torstai 5. toukokuuta 2016
yhteistyössä Seppälä Koskikeskus

DSC_0154
DSC_0157
Onko täällä muita, joille meikkien järjestely ja ainainen kuskaaminen paikasta toiseen tuottaa harmaita hiuksia? Itse liikun meikkieni kanssa aika usein, ja pelkona ovat usein hajoilevat puuterit ja aukeilevat huulipunat. Ei ole vain yksi kerta, kun näin on käynyt ja joka kerta harmistus on yhtä suuri.

Olen miettinyt muutaman kerran, kuinka arvokas meikkipussini sisältö onkaan rahallisesti. Niin kallista settiä ei kannata heittää pikaisesti laukunpohjalle makaamaan, vaan panostaa ennemmin kunnolliseen meikkipakkiin, jossa kaikille tuotteille on oma paikka, eivätkä arvokkaat tuotteet pääse hajoilemaan pienistä kolhuista huolimatta.
DSC_0175
Koskikeskuksen Seppälässä kierrellessä törmäsin täydelliseen ratkaisuun ongelmaani. Valikoimista löytyi tilava ja tukeva meikkipakki, jossa oli sopivasti kuminauhalenkkejä niin siveltimiä, huulipunia kuin pienimpiä meikkipurnukoitakin varten. Kannen sisäpuolella on myös verkkotasku, jonne laitoin Beauty blenderini. Tilaa tässä pakissa on myös meikinpoistoaineelle, isommille paleteille, hajuvesille ja muille tuotteille, joita reissuun tarvitsee mukaan. Ja mikä parasta: maailman söpöin kukkakuosi!
siveltimet
DSC_0186
Laitoin pienemmät meikkituotteet, kuten silveltimet, ripsivärin, huulipunat, kulmageelin ja peiteaineen kiinni meikkipakin reunojen kumilenkkeihin. Nyt vältytään auenneilta ja siten pilalle menneiltä huulipunilta ja inhottavasti taittuneilta siveltimen harjaksilta.
DSC_0195
DSC_0203
...Ja voi suloisuus tämän pakin ulkomuoto! *sydänsilmäemoji* Käytännöllisen löydön lisäksi tämä Koskarin Seppälästä saatu meikkipakki ilahduttaa myös kauniilla ja hempeällä kukkakuosilla. Nyt pysyvät meikit järjestyksessä myös reissun päällä!

Entäs te: millaisissa pussukoissa kuljetatte kosmetiikkaanne? Onko täällä muitakin, joiden kokoelmat kaipaavat meikkipakkia?

*Meikkipakki saatu Koskikeskuksen Seppälästä

kommentti
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!