Top Social

Risteyksessä

maanantai 16. toukokuuta 2016
DSC_0236
Olo on tällä hetkellä kuin risteyksessä: en voi jatkaa eteenpäin, vaan on valittava jokin suunta. Elämässäni on niin paljon meneillään: valmistuminen lukiosta, töitä, pääsykokeet, muutto tulevaisuudessa omaan kämppään... Lista vain jatkuu ja jatkuu. Kalenteri tuntuu täyttyvän nopeammin kuin ehdin edes sisäistää.

Tänään oli ensimmäinen vuoroni kahvila Runossa yksin, ja fiilis siitä on mahtava. Haluan haastaa itseäni jatkuvasti, mutta koulussa haasteita on nähty todella paljon tänä keväänä, joten kaipaan uudenlaisia haasteita. Kahvilassa haasteet ovat niin erilaisia, ja on hienoa huomata kehittyvänsä jossain ihan erilaisessa ja soveltuvansa muuhunkin kuin istumatyöhön. Sain monelta tutulta paljon kehuja tänään! Olo on sellainen, että minustahan tuleekin ihan kätevä kahvilatyöntekijä. Minusta on kuoriutumassa oikea asiakaspalvelija.

Samaan aikaan edessäni ovat ehkäpä elämäni tärkeimmät kokeet -jopa vielä tärkeämmät kuin ylioppilaskokeet. Arkkitehtuurin linjalle ei nimittäin päästä pelkillä loistavilla yo-tuloksilla, vaan ne otetaan huomioon vasta, jos pääsen muista kokeista läpi. Edessäni on kaksi matematiikan koetta, kemian koe ja nelipäiväiset suunnittelukokeet, jotka toivottavasti takaavat opiskelupaikan joko arkkitehtuurilinjalta tai matemaattisten aineiden opettajaksi. Aika paljon työmaata, mutta verrattuna ylppäreihin stressitasoni ovat suorastaan alhaiset. Elämä tuntuu rullaavan, ja jaksan uskoa omiin kykyihin -Eihän tässä oikein muukaan auta!

Yksi tähänastisen elämäni suurin muutos tulee varmasti olemaan muutto omaan asuntoon, jota olen suunnitellut ensi kesäksi. Hankittavaa on paljon, ja suuri osa ylioppilasrahoista ja palkoista menee säästöön kaikenlaista hankittavaa varten. Olen innoissani uudesta elämänvaiheesta, mutta samalla ajatus jännittää: pystynkö tähän? Pärjäänkö oikeasti omillani kaikkien näiden muutosten, uusi koulu ja työt yms, keskellä. Olen miettinyt omaan asuntoon muuttamista jo kauan ja haudutellut ajatusta mielessäni, mutta nyt, kun h-hetki on lähellä, alan jännittää koko ajatusta, vaikka se kiehtookin kovasti. Huh, kuinka paljon mietittävää omassa kämpässä onkaan!

Tällainen meno elämässäni on tällä hetkellä -Kiireistä, mutta jollain tapaa kiehtovaa aikaa, kun kaikki tuttu ja turvallinen on muuttumassa. Jännityksellä odotan ensi kesää.
DSC_0197
DSC_0182
DSC_0268
DSC_0250
jacket Gina Tricot
top H&M
pants H&M (2nd hand)
sneakers Adidas
bag *gift Seppälä Koskikeskus
necklace *gift Seppälä Koskikeskus


pics by Vilma Lehtovaara
2 kommenttia on "Risteyksessä"
  1. Oii onko hän espanjanvesikoira? Itselle kaikista rankinta oli, kun koira jäi kotiin ja ite muutti kerrostaloon... Onneks koira on alkanu jo tottua kerrostalon ääniin ja viihtyy yökylässä! :) Meillä siis vesikoira kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on lagotto eli vanha Italian vesikoira :) Tryffelikoirana tunnetaan :) Mulle on kyllä kova paikka kun nyt muutossa koira jää kotiin (kylläkin kerrostaloon) mutta silti :'( Onneksi tulee varmasti usein hoitoon ja tykkää varmasti mun pienestä omasta takapihasta :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!