Top Social

The farkkuhame

perjantai 20. toukokuuta 2016
1
Moikka!

Tätä unelmieni farkkuhametta ostaessani mielessäni pyöri juuri ne asiat, mistä Sara Tickle kirjoitti juuri blogissaan: ei kaikkien tarvitse sopia samaan muottiin, ja päälle saa pukea juuri sitä, mikä tuntuu eniten omalta. Kun löysin tämän hameen H&M:stä noin viikko sitten, meinasin kiljahtaa ilosta. Olin pitkään etsinyt täydellistä farkkuhametta, ja vihdoin onnisti. Samaan aikaan paras ystäväni katsoi hametta järkyttyneenä: "Ethän sä oikeesti osta tota!?"

En koe omaa tyyliäni kovinkaan rohkeaksi, mutta meitä on täällä niin moneen junaan: aika paljon riippuu siitä, millaisessa ympäristössä itse asuu ja viettää aikaansa. Lukiossani on porukkaa ihan laidasta laitaan, ja sitä mitä ei löydy Tamlusta, ei ole olemassa. Mielestäni se on rikkaus. Koulussani olen sellaisessa tyylikylvyssä joka päivä. että tavallinen farkut + neule -yhdistelmä tuntuu turhauttavan tavalliselta omaan makuuni, vaikka siinä ei sinänsä ole mitään vikaa. Erikoisimmatkin yhdistelmäni ovat Tamlun arkea.

Siinä, missä itse olen koko ajan persoonallisten tyylien ympäröimänä, ystäväni liikkuu porukassa, jossa pukeutuminen on hillitympää -eikä siinä ole mitään vikaa. On vain jännittävää huomata kontrasti, kun itse katselen mielestäni tavallista farkkuhametta, ystäväni pitää sitä todella erikoisena. Olen blogimaailmassakin tottunut katselemaan todella erikoisia tyylejä, joiden rinnalla oma pukeutumiseni on suorastaan vaisua.

Kaiken kaikkiaan olen samaa mieltä kuin Sara: annetaan kaikkien kukkien kukkia. On ihanaa löytää oma tyylinsä, jossa viihtyy ja tuntee itsensä kauniiksi. Perus farkku + neule -asu on ihan hyvä, eihän kaikkia kiinnosta kokeilla joka kerta jotain uutta ja jännittävää. Itse tosin kuulun heihin: haluan räväyttää ja tuoda omaa persoonaani esiin. Olen löytänyt oman tapani ilmaista itseäni, vaikka ymmärränkin hyvin, että kaikille pukeutuminen ei ole se tapa. Minulle se on.

Ja niin, oikeastaan piti sanomani, että suorastaan rakastan tätä H&M:stä löytynyttä farkkuhametta, vaikka se jakoikin mielipiteet ystäväpiirissäni. Ei pidä ottaa itseään ja muita niin vakavasti. Onneksi meidän porukassa ei otetakaan.
DSC_0204
DSC_0246
DSC_0229
DSC_0199
DSC_0251
DSC_0267
jacket Gina Tricot
skirt H&M
shirt Vila *gift
sneakers Nike Air Force 1 (2nd hand)
scarf Only (2nd hand)
bag Lindex (2nd hand)
bag accessory Ur&Penn
earrings Primark
wristlet 2nd hand
rings Seppälä Koskikeskus *gift


pics by Inka Monola

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!