Top Social

Hihaton kesätrenssi

maanantai 13. kesäkuuta 2016
sleeveless trench
sleeveless trench
west Shein *gift, get the style here (ilmainen toimitus 12-14.6!)
blouse Vila (2nd hand)
skirt H&M
heels H&M
bag New Yorker (2nd hand)
necklace Guess
earrings Primark
wristlet Ur&Penn
flowers 2
heels & flowers
sleeveless trench 3
flowers
Heippa kaikille!

Vaikka kesäkuu ei ole jatkunutkaan niin kesäisissä merkeissä kuin alkoi, mä oon ihan kesätunnelmissa. Mieli on suhteellisen huoleton verrattuna kaikkeen muuttostressiin! H-hetki koittaa ensi lauantaina, ja järjestelyt maisemanvaihtoon ovat kovassa vauhdissa. Huh, kuinka mua jännittääkään!

Haluaisin kulkea mahdollisimman kesäisissä vaatteissa, mutta säät eivät sitä aina näin Suomen suvesssa suo, joten minulla on mukavan erilainen vaihtoehto asukriisejen välttämiseen. Sain kuvissa esiintyvän mustan hihattoman trenssin Sheiniltä yhteistyön merkeissä, ja olen todella tyytyväinen tähän vaatekaappini uuteen tulokkaaseen. Yllätyin positiivisesti myös liivin laadusta, sillä materiaali sopii malliin hyvin ja laskeutuu kauniisti. Osuin koonkin kanssa nappiin, kun tilasin S:n sijasta kokoa suuremman M:n.

Mielestäni liivi sopii hyvin monenlaisiin asuihin, yhtä hyvin se soveltuisi myös farkkujen ja korkkareiden kanssa. Pitkällä helmallakin saa asuun kerroksellisuutta, ja olenkin mieltynyt tällä hetkellä pitkiin trensseihin. Vaatekaapissani on varsin vähän mustaa, joten tämä liivi sopii mainiosti värikkäämpienkin ilmestysten kaveriksi.

Vinkkinä nettishoppailijoille! Sheinillä on 12-14.6 ilmainen postitus! Käy kurkkaamassa kesän alennusmyynnit! Lisää kesätyylejä löytyy myös edulliseen hintaan esimerkiksi täältä

Mitä pidätte asusta?

outfit pics by Vilma Lehtovaara
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!