Top Social

Hiustenhoitorutiinit ja -tuotteet

lauantai 11. kesäkuuta 2016
DSC_0320
Hiustenpidennysten myötä olen alkanut kiinnittää huomiota hiustenhoitoon, joka oli aika retuperällä mulla ennen näitä hiusjatkeita. Käytännössä vain pesin hiukset ja käytin hoitoainetta, muuten en juurikaan kiinnittänyt huomiota tuotteisiin, enkä kutrieni hoitoon yleensäkään.

Mun hiustenhoitorutiinit kokivat siis täyskäännöksen hiustenpidennysten myötä, ja olen metsästellyt sopivaa shampoota ja hoitoainetta kissojen ja koirien kanssa, puhumattakaan uudesta hiusharjasta. Esittelen teillekin nämä tuotteet, jotka ovat mulla päivittäisessä käytössä!
DSC_0345
DSC_0334
Aivan ensimmäisenä laitettiin hiustenpesuaineet kuntoon: Valinnassa täytyi kiinnittää huomiota siihen, että tuotteet eivät saa sisältää keratiinia, olla syväpuhdistavia tai rakennekorjaavia. Päädyin lopulta näihin Cutrinin tuotteisiin, sillä ne ovat todella kosteuttavia, mitä pidennykseni erityisesti kaipaavat.
DSC_0377
Kun päästiin hiusten kosteutusaiheeseen, eivät pelkät shampoo ja hoitoaine riitä pitämään pidennyksiä eloisina ja hyväkuntoisina. Ravitsen erityisesti latvoja Four reasons:in Argan beauty serumilla, joka on todella kosteuttavaa hiusöljyä. Käytän kyseistä tuotetta lähes päivittäin monta tippaa. Lisäksi käytän silloin tällöin Wellan hiusten bb-voidetta, joka myös osaltaan kosteuttaa ja ravitsee hiuksia.
DSC_0387
Sinettien pitkän iän kannalta tärkeää on niiden harjaaminen oikeanlaisella harjalla. Ennestään multa löytyi Tangle Teezer, mutta sen piikit ovat liian jäykät ja kovat hiusten tyven harjaamiseen, joten päätin helpottaa harjaetsintöjä tilaamalla pidennysharjan suoraan netistä Rapunzel of Sweaden:in sivuilta. Harja on luonnonharjasta, joten sen harjakset ovat hellävaraisia sineteille. Takkuharjalla avaan joskus takkuja hiusten pituuksista.
DSC_0399
Yöksi pidennykset suositellaan laitettavaksi rennolle letille esimerkiksi takkujen välttämiseksi. Pidän hiuksiani nykyään aika paljon letillä myös kotona hengaillessa, sillä esimerkiksi sohvalla makoillessa pidennykset ovat helposti tiellä pyörimässä , takkuuntumassa ja muutenkin vaarassa vahingoittua.
DSC_0394
Olen ihastunut aina vaan enemmän hiustenlaittoon ja nykyään hiuksia tulee kiharrettua ja muotoiltua useamman kerran viikossa. Kihartimellani saa aikaan sopivan rennot ja suuret kiharat. Kihartimeni on Remington Sapphire pro, suoristusrautani olen ostanut kirppikseltä ja sen merkki on OBH Nordica. Käytän lämpösuojana Four Reasons:in lämpösuojaa, jonka olen käyttänyt jo lähes loppuun.

Jos et haluat lukea lisää uusista hiuksistani, löydät niistä oman postauksensa täältä.

Nyt kysymys teille: Kuinka paljon kiinnität huomiota hiusten hoitoon? Kertokaa myös kaikki omat vinkkinne niin tuotteissa kuin rutiineissakin!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!