Top Social

Kiireisiä päiviä

perjantai 3. kesäkuuta 2016
DSC_0197
Päivät ovat kuluneet kuin siivillä, ja huomenna musta tulee ylioppilas. En ole oikein ehtinyt edes sisäistämään kunnolla koko asiaa, olen vaan elellyt pääsykoe- ja työmaailmoissani. Lisäksi kesäkuun puolessa välissä elämäni mullistuu aivan totaalisesti, ja senkin sisäistäminen on vienyt aikaa ja energiaa. Fiilis on ollut hyvä, muutoksen tuulia on ilmassa. Suorastaan isoja puhureja.

Blogin suhteen mulla on tosi paljon motivaatiota! Elämäni muutokset muuttavat bloggaamistanikin tosi paljon, osaltaan myös helpottavatkin. Joidenkin postausten toteuttaminen saattaa vaikeutua, mutta oma aikani tulee joka tapauksessa lisääntymään kesällä roimasti. Tämän viikonlopun osalta tulee olemaan hiljaista, mutta mun yo-juhlahumua voi seurailla vaikkapa snapchatissa (@emma.lehtovaara). Mulla on tosin monta kivaa postausta valmisteltuna ensi viikolle! Vaikka pääsykoerumba jatkuukin silloin suunnittelukokeiden merkeissä, lukeminen on hetkeksi nyt ohi.

Päivä kului juhlaharjoituksissa, viimeisillä ostoksilla, ruokakaupassa, kynsienlaitossa ja kämpän järjestelyssä juhlakuntoon. Aikamoinen show siis. Ihanaa päästä huomenna painamaan valkolakki päähän! Nyt kauneusunille!
4 kommenttia on "Kiireisiä päiviä "
 1. Kuvan asento on mun lemppari ever! Heti pitkän päivän jälkeen kotiin tultua ei muuta ku jalat kohti kattoa haha :D ja hei ihanaa juhlapäivää ja nauti joka hetkestä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi on kyllä mukava asento pitkän päivän jälkeen:) Kiitos paljon, juhlani oli todella ihana!<3

   Poista
 2. Onnea valmistumisen johdosta! :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!