Top Social

Make up table inspiration

tiistai 14. kesäkuuta 2016
makeuptable
Muutto sen kun vain lähenee ja lähenee, ja sisustuskauppojen selailusta on tullut jokapäiväistä puuhaa. Sunnuntaina bongattiin tori.fi:stä tosi hyvännäköinen sohva 20:llä eurolla, ja kaupan päälle myyjä heitti sohvan meille kotiovelle. Hyvä kauppa siis. Koitan ahkerasti selailla toria ja etsiä sieltä kaiken mahdollisen, mutta perjantaina menemme sitten täydentämään puuttuvat tarvikkeet Ikeasta ja muista sisustusliikkeistä.

Mun pitkäaikainen unelma on oma meikkipöytä. Huoneessani ei ole koskaan ollut tilaa erilliselle meikkipöydälle, ja nyt omaan kotiin muuttaessa aion sellaisen hankkia. Minulla on jo mielessä eräs Ikean siro lasipöytä, joka olisi juuri sopiva tarpeisiini. Kaunis valkoinen pöytä vetolaatikollakin olisi ihana, mutta uskon sen vievän liikaa tilaa, sillä tarvitsen tilaa myös kirjoituspöydälle.
makeuptable2
pics from my pinterest board here

Haaveita meikkinurkkaukseen:

 • Pöydäksi haluaisin lasisen siron metallirunkoisen työpöydän. Toisena vaihtoehtona on valkoinen vetolaatikollinen pöytä, mutta uskon tilan ja budjetin tulevan vastaan.
 • Työtuoliksi ajattelin joko läpinäkyvää muovista tuolia, jonka päälle laittaisin lampaantaljan, tai vaihtoehtoisesti valkoista pyörivää tekonahkatuolia. 
 • Läpinäkyvät muoviset meikkitelineet, joita omistankin ennestään jo muutaman. Joku lokerikko esimerkiksi huulikiilloille, rajauskynille yms. olisi tosi kaunis uudelle pöydälle.
 • Valot peilin ympärille on ihan MUST! Olen löytänyt jo Ikeasta mieleiseni. Vaikka ajattelin laittaa pöydän ikkunan eteen, pieni lisävalaistus ei ole ollenkaan haitaksi. Saa nähdä, mille seinälle pöytä päätyy ja mikä on valontarve. 
 • Haluan nurkkaukseeni seinälle pieniä, mahdollisesti kauneusaiheisia tauluja. Jos aikaa löytyy, voisin maalata niitä vaikka itse! 
Ihanaa päästä vihdoin toteuttamaan omia sisustushaaveita! Huoneeni pieni koko on pitkään rajoittanut sisustamista, ja vaikka uusi kotimme ei mikään kartano olekaan, siellä on kuitenkin tilaa sisustaa, kun kyseessä on kuitenkin noin 50m2 kaksio. En malta odottaa, että pääsen järjestelemään uutta kotia ja shoppailemaa sinne tarpeita! Sisustaminen on aina kiinnostanut minua, joten nyt pääsen toteuttamaan itseäni aivan uudella saralla. 

Mitä mieltä olette visioistani? 

2 kommenttia on "Make up table inspiration"
 1. Ikeassa on tällähetkellä valikoimassa juuri ton valkoisen kaltainen siro pöytä! Itselleni ajattelin hankkia sen, juurikin työskentely tasoksi - mutta myös meikkaamista ajatellen! :-)
  - Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin samaa pöytää Ikeassa :)! Päädyin kuitenkin erilaiseen ratkaisuun, vaikka sekin oli todella kaunis :)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!