Top Social

Meikittömyyden ihanuus

maanantai 20. kesäkuuta 2016
DSC_0704
Muuton keskellä meikkaaminen on jäänyt huomattavasti vähemmälle yksinkertaisesti ajan puutteen vuoksi. Olin viime viikolla koko alkuviikon töissä, ja loppuviikko kului hujauksessa asioilla juostessa, joten en jaksanut käyttää ainoaa hengähdystaukoani itseni pynttäämiseen -mielummin nautin omasta luonnollisesta lookistani. Eilen vietimme Antin kanssa pelkkää levähdyspäivää omassa kodissa, joten meikkaaminen ei sopinut silloinkaan päivän ohjelmaan.

Oikeastaan olen alkanut jo tottua. Vaikka rakastan meikkaamista ja istahtamista meikkipöydän ääreen, on toisaalta ihanan vapauttavaa katsella peilistä sitä, mitä todella on kaikkine virheineen. Vaikka meikkaamisella voi nostaa omaa itsetuntoaan ja saada lisää itseluottamusta -ja ennen kaikkea ilmaista itseään -kaikista tärkeintä on hyväksyä itsensä täysin luonnollisena. Ehkä terve kaunistautuminen lähteekin juuri siitä, että rakastaa itseään myös meikittä.

Todella kurjaa on se, että maailmassa on niin paljon naisia, joille meikittä näyttäytyminen julkisilla paikoilla on täysin mahdotonta, mutta ymmärrän sen täysin. Kauneusmaailma luo niin paljon paineita, joita itsekin kaikenaikaisella laittautumisella ylläpidämme. Sellaisen paineen alla ei kellään ole helppoa. Kuten sanottu, laittautuminen on ihanaa, mutta mielestäni vielä ihanampaa on olla täysin oma, luonnollinen itsensä.

DSC_0714
DSC_0721
DSC_0690
2 kommenttia on "Meikittömyyden ihanuus"
  1. Meikkipöytä näyttää kyllä todella kivalta. Toivottavasti pian saadaan jo nähdä asunnosta enemmän kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka <3 Toivotaan! Eiköhän pian täällä ala olla paikat siinä kunnossa :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!