Top Social

Oriflamelta meikit kesään

tiistai 7. kesäkuuta 2016
DSC_0729
DSC_0682
Moikka! Huh, mikä viikonloppu takana! Aivan mahtavat valmistujaiset ja nyt olenkin jo ahkerasti arkkitehtuurin suunnittelukokeiden kimpussa torstaihin asti. Fiiliksiä viime viikonlopulta tulee, kunhan saan kuvat muokkailtua. Kokeen jälkeen iltapäivisin olen ihan kuoleman väsynyt, joten kirjoittelu ja kuvien muokkailu ei ole oikein onnistunut. Nyt kuitenkin toisenlaisiin aiheisiin, nimittäin Oriflamen uutuusmeikkeihin!

Sain Anulta, Oriflame-edustajalta kivan yhteistyöehdotuksen, jossa sain valita muutaman meikkituotteen testiin. Olen nyt muutamana päivänä testaillut näitä, ja saattekin nyt aimo annoksen kesämeikki-inspiraatiota ja kylkeen vielä hyvän edun. Anulla on nimittäin parhaillaan menossa kesäkampanja, jolloin tilatessasi yli 20€:lla, saat mukaasi yllätyslahjan, kun tilaat viimeistään 15.6! Tilauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä Anuun täällä ja tutustua Oriflamen valikoimaan täällä
DSC_0690
Ensimmäisenä sain tämän Oriflame Tender care protecting balm -huulirasvan, joka tuntuu huulilla ihanan kosteuttavalta. Huuleni ovat tällä hetkellä aika hurjassa kunnossa, koska olen käyttänyt paljon huulia kuivattavia mattahuulipunia. Tämä huulirasva tuli siis todelliseen tarpeeseen, ja tuntuu huulilla todella pehmeältä. Plussaa tietenkin suloisesta paketista
DSC_0695DS_0706
Kesän hittituotteeksi on povattu tätä Oriflame The one lip sensation matte mousse -huulipunaa, enkä yhtään ihmettele. Huulipuna on koostumukseltaan ihanan pehmeää moussea, joka levittyy helposti ja sopii kerrostettavaksikin mieleisen lopputuloksen saamiseksi. Vaikka mousse kuivuu mattaiseksi, puna ei tunnu huulilla lainkaan kuivalta koppuralta, kuten monet mattapunat. Oman sävyni nimi on Soft mulberry.
DSC_0701
Minulla ei ole pitkään aikaan ollut silmienrajauskynää, joten halusin tilata sellaisen, jolla saa tarkkojen rajausten sijaan pehmeän utuisen rajauksen. Tämä Oriflame The one kohl eye pencil on niihin kuin luotu. Tällä voisin kokeilla myös hieman erilaisia rajauksia, nimittäin luomen alapuolelle.
DSC_0710
Onko mitään suloisempaa, kuin pienen pienet huulipunanäytteet?! Nämä olivat niin suloisia, että täytyi päästä heti kokeilemaan kaikkia, ja joukosta löytyikin muutama ehdoton lemppari!
DSC_0718
oriflame mattahuulipunat
Oriflamelta löytyy paljon toinen toistaan ihanampia mattahuulipunia! Sain viisi pientä näytettä testiin, jotka olivat kaikki todella ihastuttavia! Ja nämä punat pysyivät huulilla kuin tauti, loistavaa laatua siis. Nämä punat ovat The one colour unlimited matte -sarjaa.
DSC_0721
oriflame huulipunat
Oriflamen valikoimassa on myös paljon kevyesti kiiltäviä punia, kuten nämä The one stylish lipstick -sarjan punat. Oriflamen kuvastosta (klick!) löytyy paljon huulipunia alle kuuden euron, joten  käykäähän kurkkaamassa tarjonta!

Oriflamen tuotteet saat helposti tilattua Anulta täältä, ja samalla saat yllätyslahjan yli 20 euron tilauksista 15.6 mennessä tulleisiin tilauksiin! Oriflamella on todella kilpailukykyiset hinnat, joten tuodon 20 euroon saa vaikka mitä, vaikkapa neljä huulipunaa!

Mikä näistä oli suosikkisi? Onko Oriflame teille entuudestaan kuinka tuttu?
2 kommenttia on "Oriflamelta meikit kesään"

Kiitos kaikista kommeteista :)!