Top Social

Back to school: new Guess bag

maanantai 18. heinäkuuta 2016
Guess white bag
Ostin viimeksi kunnon kokoisen laukun (klick!) uutena, kun aloitin lukion. Uuden koulun kunniaksi voikin siis hyvin hankkia jälleen uuden, ja jälleen valkoisen.Valkoinen laukuissa jotenkin viehättää minua todella paljon, joten miksipä ei. Mustat laukut ovat klassikkoja, mutta makuuni auttamatta liian tavallisia. Halusin jotain erilaista, mutta kuitenkin tyylikästä.
Guess white bag
Guess white bag
En suinkaan itse löytänyt tätä täydellistä Guessin laukkua, vaan rakas poikaystäväni ollessaan töissä laivalla. Olin tosin puhunut uudesta, täydellisestä, laukusta ja olinkin kierrellyt Stockan alennusmyyntejä lahjakortti taskussani, mutta sitä oikeaa ei etsinnöistä huolimatta löytynyt. Poikaystäväni sen sijaan bongasi tämän Guessin ihanuuden ja olin kuvan nähtyäni aivan varma, että tuo laukku olisi juuri etsimäni.
Guess white bag and striped dress
Guess white bag
Laukussa on minun makuuni kaikki kohdallaan. Valkoinen väri on aina mieleeni, ja mielestäni harmaa käärmekuvio on mielenkiintoinen yksityiskohta. Haluan, että laukussa on jokin kiinnostavaa ja persoonallinen juttu, ja tässä se on juurikin tuo hillityn kaunis kuvio. Neutraalin värimaailmansa puolesta laukku sopii kuitenkin moniin asuihin. Myös ryhdikäs malli on tärkeää, sillä jämäkässä laukussa tavarat pysyvät hyvin järjestyksessä. Laukun sisällä on myös lukemattomia taskuja, iso plussa niistä!
Guess white bag and striped dress
En ole malttanut viimepäivinä käyttää mitään muita laukkuja, haha! Mitä mieltä te olette tästä uudesta Guessin laukustani?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!