Top Social

Culottes

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016
culottes
Moikka! Täällä taas!

Postissa tuli tällä viikolla mukava paketti, nimittäin suloiset vaaleanpunaiset culottes-housut saapuivat yhteistyön merkeissä Sheiniltä. Olen jo jonkin aikaa miettinyt culottes-housuja kesävaatekaappiini, mutta kaupoissa ei ole osunut niitä oikeita eteen. Selaillessani Sheinin sivuja, ne oikeat osuivat vihdoin silmiini. Se oli menoa sitten.

Monet haluavat varmasti kuulla mielipiteeni housujen laadusta. Ilokseni voin todeta, että nyt molemmat Sheiniltä saamani vaatteet ovat olleet positiivisia yllätyksiä. Uusien culottes-housujeni laadussa ei ole moitittavaa, ja mielestäni kangas on juuri sopivaa vaatteen malliin. Hauskat vekit säilyttävät muotonsa käytössä. Vaate näyttää juuri siltä, millaiseksi sen kuvan perusteella kuvittelin. Pisteet siitä!
culottes
culottes here*
top Top shop
sneakers Andiamo
bag New Yorker (2nd hand)
earrings H&M 
necklace H&M
fur keychain Ur&Penn
outfit
summer photography
culottes
culottes
pics by Jannica Blom

Sheinillä on parhaillaan meneillään ilmainen postitus 10-12 heinäkuuta! Nettikauppa on voittanut luottamukseni niin ystävällisen palvelun, toimitusten kuin tuotteiden laadun suhteen, joten ajattelin jakaa teille muutaman shoppailuvinkin:

1. Koot
Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy erikseen mitat eri kokoihin, jotka saattavat vaihdella todella paljon verrattuna kokoihin, joihin olemme tottuneet. Ole siis tarkkana! Itse käytän yleensä xs-s -kokoja, mutta Sheiniltä tilaamani liivi oli kokoa M ja istui hyvin.

2. Postitus
Juuri nyt (10-12.7) postitus on ilmainen, joten maksaa täytyy vain itse tuotteesta. Postitus kestää 2-3 viikkoa, minulle tuotteet ovat saapuneet noin kahdessa viikossa. Jos valitsee tuotteita, joissa lukee "Ships in 24 hours", tuote saapuu nopeammin.

3. Istuvuus ja materiaalit
Ostopäätöksiä tehdessä kannattaa lukea muiden asiakkaiden arvosteluja ja katsella heidän lisäämiään kuvia tuotteesta. Näin voit olla varma, että tuote vastaa mielikuvaasi.

Kivoja shoppailuhetkiä! Käy ihmeessä kurkkaamassa Sheinin ale (jopa -80%) ja presale, josta tilaamalla saat tuotteen sitä edullisemmin, mitä aiemmin teet tilauksen.
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!