Top Social

Ihan tavallinen vapaapäivä

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016
lagotto romagnolo
Mulla on tänään ja vielä huomennakin vapaapäivä (!!), enkä ollut lainkaan suunnitellut postaavani tänään yhtään mitään. Kävimme Antin kanssa Ikeassa ostamassa vielä puuttuvia tarvikkeita kotiin ja pikasiivouksen jälkeen heitinkin Antin autolla asemalle ja laivaleskiviikko alkaa jälleen. En halunnut jäädä viettämään vapaapäivää yksin kotiin, vaan suuntasin perheen luokse hengailemaan. Ja niin me hengailtiin kaunis ja lämmin ilta puistossa koiran kanssa.

Koska päivän postaukselle ei ollut suunniteltuna hienoa aihetta, päätin päivittää vanhaan blogityyliin, eli siitä, mitä olen tänään tehnyt. Selailin tässä yksi päivä omia vanhoja postauksiani vuosien takaa, ja niistä huokuu kyllä ihana rentous ja intohimo bloggaamiseen (ei sillä, ettei intohimoa enää olisi, päin vastoin!). Muutama vuosi sitten oli vielä tavallista räpsiä päivän aikana ihan tavallisia kuvia ja illan puolella ja seuraavana päivänä tehdä kuvista postaus ja kertoa, mitä on päivän aikana tehnyt -vanhaan kunnon päiväkirjatyyliin.

Miksei sellaista bloggaamista harrasteta enää? Blogien kaupallistuminen ja ammattimaisuus luovat paljon paineita, ja kun laatu- ja sisältövaatimukset sen kuin kasvavat, menossa on pysyttävä mukana. Ketä muka kiinnostaa kenenkään tavallinen päivä? Ehkä juuri sinua, koska klikkasit tämän postauksen auki, ja luet edelleen tekstiä. Miksi blogin täytyisi olla vain kiiltokuvaa: uutta materiaa, täydellisiä luksusvapaapäiviä ja pedattuja sänkyjä. En minä ainakaan yleensä järjestä itselleni mitään elämää suurempaa hemmottelua vapaapäivänä, joskus käyn shoppailemassa tai syömässä -tavallisia tavallisten ihmisten asioita siis. Enkä usko, että kovin monen elämä on sellaista oikeasti. Minä en ainakaan petaa sänkyä vapaapäivänä. Vapaapäivänä nautin elämästä ja läheisten seurasta. Niin tein myös tänään. 

lagotto romagnolo
lagotto romagnolo
lagotto romagnolo
2 kommenttia on "Ihan tavallinen vapaapäivä"
  1. Tuo on totta, harvoin tulee tehtyä tavallisesta päivästä postaus, mutta on kyllä viisas idea. Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, on ihan mielenkiintoista kurkistaa toisten arkeen:) Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!