Top Social

Lately doing

perjantai 22. heinäkuuta 2016
Moikka! Mun (uuteen) kameraan on kertynyt jonkin verran satunnaisia räpsyjä kuluneelta viikolta, ja ajattelin, että niitä olisi mukava jakaa täällä blogissakin. Kasasin siis teille läjän arkisia kuvia, olkaa hyvät!
mehikasvi
Äiti osti meille (mulle) tämän mehiruusukkeen vähän niinkuin sen kunniaksi, että pääsin TTY:lle opiskelemaan. Olen aivan ihastunut tähän kasviin, se on mielestäni todella yksinkertaisen kaunis, ja mikä parasta, todella helppohoitoinen. Sisäinen viherpeukaloni on alkanut heräämään!
Ikea
Kävimme Antin kanssa keskiviikkona Ikeassa, koska mulla oli sinne vielä lahjakortteja jäljellä yo-juhlista. Meidän kotoa puuttui vielä todella paljon kaikkea pientä ja tarpeellista, kuten suihkuverho, ruuanlaittovälineitä ja sen sellaista. Oli korkea aika käydä hankkimassa vihdoin ne!
girl playing guitar
Oon käynyt porukoiden luona yökylässä noin kerran viikossa sen jälkeen kun muutin pois. On ihanaa nähdä omaa perhettä ja Nallea, kun kotona on viikot yksin aika yksinäistä. Äidin luona on enemmän vilinää ja elämää kuin yksin kotona!
tyttöjenilta
Oli ihanaa, kun parhaat kaverini pääsivät vihdoin käymään mun uudessa kodissa! Päätimme istahtaa alas sohvalle ja jutella kaikki viime aikojen asiat läpi. Aika kului kuin siivillä hyvässä seurassa, eikä naurultakaan paljon voitu välttyä!
hannan kesäkahvila
Olen jo pitkään halunnut käydä Hämeen puistossa sijaitsevassa Hannan kesäkahvilassa. Vaikka olinkin vähän vielä kipeänä maanantaina, halusin viettää vapaapäivää ja poistua neljän seinän sisältä hetkeksi ulkoilmaan, joten suuntasimme Antin kanssa keskustaan. Valitsin herkullisista leivonnaisista mangojuustokakun, joka oli kyllä todella hyvää, ja hyvään hintaan! Meidän epäonneksi sade yllätti ja jouduin hotkimaan kakun aikamoista vauhtia, haha.
vohvelit
vohvelit
Kahdet vohvelikestit! Sain isältä vohveliraudan muuton yhteydessä ja sitä on tullut testattua ahkerasti, jo peräti kaksi kertaa. Esimmäisen kerran Antin kanssa kermavaahdolla ja vadelmahillolla, toisella kerralla pidinkin oikeat vohvelikestit, jonne kutsuin äidin, Vilman ja mummon (ja Nallen). Tarjolla oli makeisiin vohveleihin vadelmahilloa, vadelmia ja kermavaahtoa, ja suolaisiin lisäsin taikinaan kinkkua ja päälle raejuustoa ja punajuurta. Siis paras yhdistelmä ikinä!
koruja H&M Gina Tricot
Olen shoppaillut aleissa hieman, ja mukaani on tarttunut pääasiassa koruja. H&M:stä löytyi kauan himoitsemani marmorikoru ja kaunis kolmiosainen kultainen ketju alennuksesta. Lisäksi bongasin todella kauniit tupsukorvikset, jotka ovatkin jo näkyneet asukuvissa. Olen löytänyt myös muutamia muita kivoja juttuja, mutta jätetään ne odottamaan omaa esittelyään.
Untitled
Vietimme rennon puistopäivän äidin, isäpuoleni ja Nallen kanssa keskiviikkona. Oli mukavaa istua auringossa lämpimässä ja nauttia kesäpäivästä, koska tänä kesänä niin on tullut tehtyä aivan liian vähän. Täytyisi yrittää ottaa loppukesän auringosta kaikki irti ja istahtaa takapihan nurmelle nauttimaan lämmöstä -toivottavasti sitä on vielä paljon luvassa!

Miten teidän kulunut viikko on sujunut? 
PS. Olen suunnitellut arvontaa, kun 150 lukijaa Bloggerin kautta täyttyy. Klikkailepa itsesi siis lukijaksi, jos et vielä ole lukijalistallani, niin päästään pian arvontaan käsiksi!
2 kommenttia on "Lately doing"

Kiitos kaikista kommeteista :)!