Top Social

Maybelline the nudes

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016
maybelline the nudes
Kiinnostuin Maybellinen nudepaletista jo sen ilmestyessä kauppoihin, mutten koskaan silloin saanut aikaiseksi ostaa kyseistä palettia. Yksi päivä kävin hakemassa Tokmannilta Essencen huultenrajauskynää, ja ilahduin, kun Maybellinen meikit olivat tuntuvassa 40%:n alennuksessa. Nappasin tietenkin himoitsemani The Nudes -paletin mukaani.
maybelline the nudes
maybelline the nudes
maybelline the nudes
maybelline the nudes
The Nudes -paletissa on 12 ihastuttavaa neutraalia sävyä, joista viisi on lähes mattaisia ja loput seitsemän kimaltavan helmiäisiä. Mattaruskeissa oli parikin todella mielenkiintoista sävyä, sillä olen perso täydellisille mattaruskeille esimerkiksi luomivakoa ajatellen. Pigmentti vaikuttaa omaan silmääni hyvältä jopa mattaisemmissa sävyissä. Tämä onkin siis loistava edullinen nudepaletti, josta löytyy kaikki tarvittava, ja hintakin on normaalisti vain noin 14 euroa. Oikea budjettipaletti!
maybelline the nudes quatros
Paletin kääntöpuolelta löytyy lukuisia erilaisia valmiita malleja, joista eritasoiset meikkaajat voivat valita suosikkinsa. Vaihtoehtoja on niin niin kahdella, kolmella kuin neljälläkin sävyllä. Itse päätin kokeilla yhtä näistä valmiista mallimeikeistä neljällä sävyllä.
maybelline the nudes silmämeikki
Tässä oma luomukseni Maybellinen paletilla. Pidän kovasti lopputuloksesta, sävyt olivat helppoja käsitellä sekä riittävän pigmenttisiä.

Onko joku teistä kokeillut tätä palettia? Mitä pidätte meikistä?

PS. Ensimmäinen postaus uudella kameralla! Mitä mieltä olette kuvista?
6 kommenttia on "Maybelline the nudes "
 1. Tykkään myös Maybellinen palettien laadusta, itselläni tästä blushed versio ja todella hyvän tuntuisia ja kaunniita sävyjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin oot tykännyt näistä, ja että paletti on osoittautunut käytössä hyväksi:) Täytyy varmaankin hankkia myös tuo Blushed versio, sekin näytti ihanalta:)

   Poista
 2. Mul on kans se vpunainen paletti ja tykkään! Ihanan pigmenttisiä ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, olisiko sittenkin pitänyt ostaa se!:D Ihana tämäkin kyllä on, ehkä joskus hankin molemmat:) Ja niimpä, tosi hyvä hinta-laatusuhde!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!