Top Social

Oriflame wild rose yövoide ja kasvoöljy

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016
oriflame villiruusu
Mun iho on ollut aina todella kuiva, joten päätin ottaa ryhtiliikkeen sen hoidossa ja tilata yövoiteen ja kasvoöljyn Oriflamelta Anun kautta. Tuotteet ovat Oriflamen villiruusu-sarjaa ja ensivaikutelma oli hyvä, tuoksu on mielestäni miellyttävän raikas ja molemmat tuotteet ovat riittoisanoloisia. Nämä tuotteet sopivat erityisesti kuivalle iholle ja niitä voi tarkastella lisää katalogissa täällä sivulla 102.
oriflame night cream villiruusu
Valitsin käyttööni juurikin yövoiteen, sillä arvioin, että olisin ahkerampi voiteiden käyttäjä iltaisin, jolloin tuote saa rauhassa imeytyä ihoon yön aikana. En ollut lainkaan väärässä, sillä tätä on tullut käytettyä ahkerasti. Voide on ollut yllättävän riittoisaa! Yövoidetta tarvitaan minimaalisen vähän kasvojen kosteutukseen ja iho on tuntunut aamulla mukavan pehmeältä, eikä lainkaan kiristävältä ja kuivalta kuten ennen.
oriflame facial oil villiruusu
Yövoiteen kaveriksi valitsin kasvoöljyn samaa villiruusu-sarjaa. Öljyä olen levittänyt erityisesti kuivimpiin kohtiin, kuten kasvojen reunoille, koska nämä alueet kaipaavat erityisesti kosteutusta. Öljykin on voiteen tapaan ollut riittoisaa, pieni tippa leviää hyvin lämpimissä sormissa ja levittyy hyvin kasvoille. Suositukseni myös tälle tuotteelle.
oriflame villiruusu
Jään innolla jatkamaan näiden kahden tuotteen testausta. Jos kiinnostuit Oriflamen ihonhoitotuotteista, niitä saa tilattua kätevästi esimerkiksi Anun kautta. Laita rohkeasti fb-viestiä! Katalogista löytyy myös muita ihonhoitotuotteita, kuten suosittu teepuu-sarja! Kyseiset tuotteet löytyvät katalogin sivuilta 102-103.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!