Top Social

Back to school: uudet koulutarvikkeet

torstai 11. elokuuta 2016
koulutarvikkeet
Saahan yliopistoakin varten ostaa uudet koulutarvikkeet? Tarkoitus ei varsinaisesti ollut, mutta kun näin nämä ihanilla kukkaisilla kuvitetut vihot ja kansion, päätin sittenkin sijoittaa uusiin koulutarpeisiin. Nämä söpöt tarvikkeet bongasin Kirja Kärkkäiseltä.
koulutarvikkeet'
koulutarvikkeet
En tiedä olenko vanhanaikainen, mutta haluan kirjoittaa menoni paperiseen kalenteriin. Kännykän kalenteri on toki kätevä, mutta en jotenkin ole ikinä oppinut käyttämään sitä, vaikka sehän olisi kätsysti aina mukana. Toisaalta, kuinka ihanaa onkaan kirjoittaa menot ylös kauniiden kansien väliin! Bongasin kalenterin Suomalaisesta Kirjakaupasta, ja kansissa komeilee Vallilan uusi kuosi, metsänhenki.
koulutarvikkeet
koulutarvikkeet
Päädyin ostamaan ison kierrelehtiön ja sen kaveriksi pienen A5-kokoisen vihkosen. Irtopapereille hankin pikkuvihon kanssa samaa kuosia olevan A4-kokoisen kansion. Vaikka nämä ostokset eivät olleet mitään välttämättömiä, on silti ihanaa aloittaa uusi koulu kauniilla välineillä. Ja kukat muistuttavat kesästä vielä talven pimeimpinäkin opiskeluiltoina. 
koulutarvikkeet
Olen hulluna alle- ja yliviivaamiseen, joten päätin samalla ostaa mukaan pari yliviivauskynää. Keltainen on kestosuosikki, mutta pinkkiä tykkään käyttää esimerkiksi otsikoiden alleviivaamiseen. Väreillä saa mukavasti selkeytettyä ja piristettyä omia muistiinpanoja.

Tässä mun tämän syksyn kouluhankinnat! Kuinka monella teistä alkoi jo koulu? Omani starttaa vasta 22.8 (11 päivää, iiks!) 
4 kommenttia on "Back to school: uudet koulutarvikkeet"
 1. Tosi ihania koulutarvikkeita! Mulla on vielä kaikki ostamatta :D Koulu alkaa onneksi vasta kuun viimeinen päivä niin onhan tässä vielä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Musta nää oli niin söpöjä, että oli ihan pakko ostaa ❤ Vaikka tarkoitushan ei ollut ostaa mitään!:D Haha, sullahan on vielä hyvin aikaa kierrellä ja katsella :)!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin :)❤ Näistä saa varmana motivaatioo ;)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!