Top Social

Esittelyssä Keune Blend

sunnuntai 7. elokuuta 2016
yhteistyössä Kinnunen.fi ja Keune Blend
keune blend
Moikka! Mulla olisi teille juttua hiustenhoitoon liittyen, nimittäin uuden merkkituttavuuteni Keunen tiimoilta. Pääsin testaamaan Kinnusen maahantuomaa Keune Blend -tuotesarjaa, ja sain nämä neljä tuotetta testiin. Aion esitellä tuotteet teille, ja myöhemmin on tulossa myös postaus tuotteista käytössä ja vinkkini moniin erilaisiin hiustyyleihin! Stay tuned!

Meidän perheessä hiustenhoitotuotteista on aina oltu tarkkoja. Äitini on ollut parturi-kampaaja ja on siten perehtynyt aiheeseen, ja me tyttäret olemme siinä samalla saaneet oppia. Shampoot ja hoitoaineet ovat meillä usein kampaamotuotteita tai muuten tarkoin valittuja. Muutettuani omaan kotiin sama linja on jatkunut, ja olen panostanut hiusten hoitoon -pienestä budjetista huolimatta hiusten kanssa ei meillä leikitä. 
keune blend fixing spray

Keune Blend Fixing Spray

Paketissa oli hiuslakkaa, jes! Lähes jokaiseen kampaukseen tarvitaan hiuslakkaa. ja tykkään asetella aukinaisten hiusten tyven ja kiinnittää lakalla, etteivät pidennysten sinetit pistä rumasti esiin. Tämä hiuslakka oli luonteeltaan todella jämäkkää, joten tällä pysyy hyvin kampaus kuin kampaus. Lakka harjautuu hiuksista helposti pois iltaisin. 
keune blend de-frizz

Keune Blend De-Frizz

Tämä tuote taisi kiilata ehdottomaksi suosikikseni heti alkuunsa! Voide levitetään kosteisiin hiuksiin ja se tekee hiuksista ihanan kiiltävät, pehmeät ja sileät. Hiukseni tuntuivat seuraavanakin päivänä todella ylellisiltä ja sileiltä. Tässä on pidennystukan pelastus:)
keune blend gloss spray

Keune Blend Gloss Spray

Lisää kiiltoa! Tällä suihkeella hiuksiin saa upean kiillon ilman, että hiuksista tulee rasvaisen näköiset. Toisin kuin De-Frizz -voide, tätä voi suihkauttaa vaikkapa kampauksen päälle. Pörröinen kampaus muuttuu huolitellummaksi tujauksella kiiltoa ja kiharoistakin tulee elävämmän näköiset kiiltosuihkeen avulla.
P8060047

Keune Blend Prep Spray

Tässä suihkeessa yhdistyy lämpösuoja ja muotoilutuote lämpökäsittelyä varten. Se lisää kampauksen kestoa, joten kampausta ei tarvitse hukuttaa lakkaan ja pinneihin. Mulle hyvä lämpösuoja on tosi tärkeä, koska tykkään kihartaa hiuksia tosi paljon, ja ajoittain tulee tehtyä muitakin lämpökäsittelyjä. Hiusten föönauskin on ihan joka viikkoinen rutiini.

Tässä olivat uudet tuotteeni Keunelta! Kinnuselta löytyy hiustenhoitotuotteiden lisäksi paljon muita laadukkaita kauneuteen liittyviä tuotteita, kuten hiustenpidennyksiä, ripsi- ja kynsituotteita sekä meikkejä joka lähtöön! Myymälät sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Turussa, sekä tuotteita voi tietenkin tilata verkkokaupasta. 

Palataan pian taas erilaisten hiustyylien parissa! 


*En hyödy linkkien klikkauksista tai niiden kautta tapahtuvasta toiminnasta. Se, että olen saanut tuotteet, ei vaikuta mielipiteisiini. 
2 kommenttia on "Esittelyssä Keune Blend"

Kiitos kaikista kommeteista :)!