Top Social

Kotitekoinen Subi

lauantai 6. elokuuta 2016
kotitekoinen kanasubi
Olen pahin Subwayn suurkuluttaja. Voisin syödä kananrintasubin vaikka joka päivä -ja usein keskiviikkoisin tuleekin tehtyä niin (kananrinta on silloin päivän subi). Kun pahin Subihimoni iski eilen, päätin hieman soveltaa, ja niin syntyi herkullinen kotitekoinen herkkulounas opiskelijaystävälliseen hintaan.
kotitekoinen kanasubi
Muutama päivä sitten tehty esipaistettu patonki sai uuden elämän, kun sivelin sen tacokastikkeella ja voilla, paistoin päälle kanasuikaleita ja ripottelin juustoraastetta päälle. Ja sitten tietenkin kevyt lämmitys uunissa juuri sen verran, että juusto sulaa ja leipä lämpiää. Pilkoin päälle tuoretta kurkkua ja paprikaa ja heitin vielä inauksen salaatinkastiketta. Ja hyvää oli! 
kotitekoinen kanasubi
Millaisia herkkuleipiä teillä on tapana tehdä?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!