Top Social

Lace-up flats inspiration

sunnuntai 14. elokuuta 2016
lace-up flats
Moikka! Vaikka kesä alkaakin tehdä loppuaan (siis mihin koko kesä meni?!), ostin vielä yhdet kesäiset kengät. Nyöriballerinoja on näkynyt katukuvassa paljon kuluneena kesänä, ja olen itsekin keväästä asti halunnut sellaiset omaankin kenkäkokoelmaani. Sopivia ei ollut kuitenkaan tullut vastaan, mutta perjantaina vihdoin onnisti.

Bussiretkeni ei mennyt ihan putkeen: hyppäsin työpaikalta väärään bussiin kun olin menossa salille, ja kyseisellä bussilla jouduinkin kiertämään keskustaan asti. Sinne meni siis se treeniaika kun täytyisi kahdella bussilla sompailla. Siispä skippasin salin ja menin suoraan 2 minuutin H&M-kierroksen jälkeen katsomaan jäähallille Tapparaa kesätauon jälkeen. Ja sillä kahden minuutin pikavisiitillä mua onnisti kenkien suhteen, haha. Nämä söpöt balsut olivat hyvässä alessa, normaalihinta oli 30 euron luokkaa, mutta mun vaatekaappiin nämä lähtivät kympillä.

Kengät tuli testattua jo kahteen kertaan, ja eilen ne pääsivätkin ulkoilemaan Tampereen yöhön. Näillä kengillä jaksoi tanssia koko yön, mutta silti niiden tyyli on astetta siistimpi ja naisellisempi verrattuna luottotennareihin. Siis täydelliset kengät tällaiselle hienohelmalle arkeen ja juhlaan! Toivottavasti nyöriballerinoille tulee vielä runsaasti käyttökertoja tänä vuonna!
lace-up flats outfit inspiration

Miten yhdistäisin nyöriballerinat? 

  • Boyfriend farkut! Mielestäni nämä kengät ovat parhaimmillaan hieman rennompien ja vajaamittaisten housujen kanssa.
  • Klassinen valkoiset farkut ja vaaleansininen kauluspaita -toimii!
  • Tavallinen farkut + t-paita -yhdistelmä saa kivasti piristystä ainaisten nudekorkojen ja arkitennareiden sijaan nyöriballerinoista. 
  • Hieman rockimpikin asu nahkatakkeineen ja mustine farkkuineen saa aivan erilaisen ilmeen näillä siroilla ja naisellisilla kengillä.
  • Syksyisen muhkean neuleen tai huivin vastapainoksi sopii täydellisesti kesäiset nyöribalsut! Tästä tulee todennäköisesti mun syksyn lemppariyhdistelmä!
lace-up flats
Mitä mieltä sä oot tällaisista ballerinoista -hot or not? Leppoisaa sunnuntai-iltaa! Mä taidan viettää sen torkkuen oman kullan kainalossa välillä suklaata napostellen. 
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!