Top Social

MY DAY MONDAY: ensimmäinen koulupäivä

tiistai 23. elokuuta 2016
myday monday
P8190164
Eilen starttasivat mun yliopisto-opiskelut. Meidän päivä alkoi noin kello 12 tervetulotilaisuudella, jossa fiilis oli mulla ainakin vielä jännittynyt. Ketkä täällä kuuluvat mun kiltaan? Saankohan kavereita?

Tervetulotilaisuudessa venähti noin tunnin verran, jonka jälkeen valtava massa vyöryi ulos luentosalista etsien omia tutoreitaan. Valuin itse massan mukana tiiraillen samalla violetteja haalareita ja niiden seassa omia tutoreitani. Oikea porukka alkoi löytyä, jonka jälkeen meille oli vielä toinen tilaisuus, jonka päätteeksi meidät jaettiin tutorryhmiin, Omassani on kahdeksan fuksia ja ohjaamassa kaksi tutoria.

Mitä mä nyt siis oikein opiskelen? Aiemmin pohdiskelin täällä blogissa, aionko jäädä jonoon ja katsoa, pääsisinkö arkkitehtuuriin, vai ottaisinko suoraan saamani DI-opettajan paikan vastaan. Noh päädyin skippaamaan jonotuksen ja opiskelen nyt siis matemaattisten aineiden opettajaksi ja diplomi insinööriksi Tampereen teknillisessä yliopistossa. Valinta ei ole tuntunut ollenkaan väärältä, vaikka fiilikset olivatkin hieman haikeat, kun vierailimme tänään arkkareiden killassa. Täällä minäkin voisin olla... ?

Päivä kului tutustuessa rakennukseen ja hieman talon tapoihinkin. Tykkään meidän tutorryhmästä, vaikka porukka on siinäkin aika miesvoittoista: kahdeksasta fuksista porukassamme on yksi tyttö lisäkseni. Suunta on jotakuinkin sitä luokkaa koko talossa kyllä muutenkin. Fiilis tuntuu todella vastaanottavaiselta koko talossa, kaikki esittelevät meille mielellään paikkoja ja jakavat kaiken omaamansa tiedon, omista tutoreistamme puhumattakaan.

Illalla menimme toisen tutorryhmän kanssa paistamaan lättyjä ja makkaraa, ja musta onkin tosi kivaa, kun meidät tutustutetaan toisiimme hyvin alusta alkaen. Vanhemmatkin opiskelijat ovat mielellään halunneet tutustua, ja illalla kun lähdin kotia kohti, ryhmäni fukseja ei tainnut jäädä paikalle enää kuin yksi ainoa. Hyvin siis tullaan juttuun vanhempienkin opiskelijoiden kanssa!

Kuten kertomastani voi päätellä, koulun alku on alkanut kivoissa merkeissä. Tänään edessä ovat ensimmäiset bileet! Ainoa huolenaiheeni on lähinnä edessä koittava fysiikan kurssi, sillä lukiossa fysiikan lukemiseni jäi siihen yhteen ainoaan kurssiin... Eiköhän siitäkin selvitä muiden avulla! Nyt lähden valmistautumaan iltaan, mukavaa tiistai-iltaa teillekin!

Aiemman MY DAY MONDAYn pääset lukemaan tästä!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!