Top Social

MY DAY MONDAY: Päiväni kuvina

tiistai 16. elokuuta 2016
MYDAY MONDAY
Moikka! Tänään pääsette kurkistamaan mun ihan tavalliseen päivään, nimittäin eiliseen maanantaihin. Mun viimeisimmästä my day:sta taitaa olla jo vuosia aikaa, joten päätin korjata tilanteen. Aloitan postaussarjan, jossa esittelen mun maanantait erilaisin teemoin, stay tuned! Tänään aloitetaan kuitenkin aivan tavallisella kuvapostauksella. Hope u like it!
aamu
Mulla oli eilen edessä aamuvuoro, joten kello soi mun mittakaavalla todella aikaisin. Herätys ei kuitenkaan tuntunut ylitsepääsemättömältä ja heitin pikameikin ja rennot vaatteet päälle, huitaisin aamupalan naamaan, pakkasin laukun ja säntäsin bussiin.
työpäivä
Mun työvuoro starttasi viittä vaille kahdeksan, ja olinkin meidän tavaratalon ainoa kassa ihan aamutuimaan. Jonoa ja kiirettä siis piti! Toisaalta vauhdikas aamu antoi energiaa koko päivään! 11 jälkeen söin lounaan, spagettia ja jauhelihakastiketta, ja vietin päivän aikana toisenkin lyhyen tauon. Työpäivän jälkeen bussin tuloon oli pitkä aika, joten päätin hemmotella itseäni Subi-keksillä. Sitten kotia kohti!
laittautuminen

Kotiin päästyäni istahdin hetkeksi alas ja aloin fiksailemaan aamulla sutaistua pikameikkiä. Halusin kihartaa hiuksetkin vaihteen vuoksi uudella kihartimella, ja pistin sporttiset pinkit vaatteet vaihtoon. Näistä kiharoista on tulossa myös oma postauksensa! Meille tulikin hieman kiire bussiin, mutta pienellä spurtilla ehdittiin hyvin. Kaupungissa Antti räpsi musta asukuvat, jotka näette kokonaisuudessaan huomenna!
ilta

Sitten pienten herkkuostosten jälkeen leffaan katsomaan elokuvaa nimeltä Nerve. Elokuvassa oli mun makuun juuri sopivasti jännitystä! Aika monta kertaa taisin puristaa Antin kättä ihan kauhuissani :D Suosittelen kyllä leffaa, jos tykkää toiminnasta ja jännityksestä. Leffan jälkeen menimme kiertelemään kaupunkiin ja tsekkaamaan kuolleen Anttilan, ja itselleni ostin Tokmannilta söpön avainnauhan työavaimia varten, Antti taas osti sisustusteippiä Anttilan alesta, jolla on tarkoitus päällystää yhdet meidän kaapit. Aika pian kuitenkin lähdimme kotia kohti, ja illalla pistimme vielä saunan tulille ja lämpimät voileivät uuniin. Ilta kuluikin rennoissa merkeissä telkkarin ääressä.


Mitä pidätte tällaisesta tavallisesta my day:sta? Kivaa alkanutta viikkoa!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!