Top Social

Täydelliset enkelinkiharat

lauantai 20. elokuuta 2016
kuinka tehdä täydelliset kiharat
Moikka! Onko täällä muitankin, jotka ovat tuskailleet ikuisuuden täydellisten kiharoiden kanssa? Kuinka mukavaa olisikaan kihartaa hiukset juhliin tai vaikkapa ihan arkeen ja saada täydelliset kiharat, jotka säilyvät virheettöminä koko päivän. Niimpä, not so easy.

Olenkin jo aiemmin luvannut esitellä teille erilaisia hiustyylejä pidennysteni ja Keune Blend -muotoilutuotteiden kanssa (lue aiempi postaus täältä!). Ajattelin vinkata teille, miten itse saan kiharat pysymään ja miten teen ne. Tällaiset todella pienet korkkiruuvikiharat ovat omat suosikkini, sillä ne pysyvät koko päivän kuin tauti, haha!
kuinka tehdä täydelliset kiharat
Pikkuruiset korkkiruuvit näyttävät musta ihanilta ihan aukikin, mutta nämä ovat myös todella hyvä pohja erilaisille kampauksille. Kiharanuttura näyttää esimerkiksi ihanalta, on helppo tehdä ja käy vaikka juhlakampauksesta.
kuinka tehdä täydelliset kiharat
Tässä tuotteet joita käytin näihin kiharoihin. Harja on luonnonharjasta, ja tilasin sen aiemmin Rapunzel of Swedeniltä pidennyksiäni varten. Harjan lisäksi käytössä oli harva kampa, jolla jaottelin hiukset sopivankokoisiksi osioiksi. Hiusosioiden jaottelussa käytin apuna myös samaisesta verkkokaupasta tilattuja hiusklipsejä, jotka on musta tosi käteviä hiusosioiden jaottelussa ja erossa pitämisessä.

Harjauksen jälkeen suihkautin Keune Blend lämpösuojaa kaikkialle latvoihin ja sopivasti pituuksiinkin, jonka jälkeen laitoin kihartimen lämpenemään ja annoin sillä välin tuotteen hieman kuivahtaa. Valmiisiin kiharoihin en käyttänyt lainkaan hiuslakkaa, mutta sen sijaan suihkaisin niiden päälle pienen kerroksen kiiltoa Keune Blend kiiltosuihkeella.
kuinka tehdä täydelliset kiharat
kuinka tehdä täydelliset kiharat
Kihartimeni on uusi 13mm puikkokiharrin Rapunzel of Swedeniltä. Tilasin sen, koska sain sähköpostiini viestin alennusmyynneistä ja kiharrin päätyikin ostoskoriini kuin puolivahingossa -ja onneksi päätyi! Kiharrin löytyy täältä, ja vieläpä edulliseen 23.99€ hintaan. Tämä kiharrin ylitti kaikki odotukseni! Se lämpenee 200 asteeseen (mun hiuksille juuri sopiva!) ja siinä on kätevä klipsi, joilla latvan saa helposti kiinnitettyä. Hinta-laatusuhde on suorastaan loistava! Ja kuten mainitsin, nämä kiharat eivät lähde kulumallakaan pois. Olen jo harkinnut samaa kiharrinta hieman isommassa koossa...
kuinka tehdä täydelliset kiharat
Yleensä ikinä, ei ikinä, lopputulos ole samanlainen kuin nettikaupan tuotekuvassa, mutta tämä kiharrin teki poikkeuksen. Verratkaa nyt tätä viehkeää kiehkuraa kihartimen tuotekuvaan! Joskus ilmeisesti heräteostokset kannattavat:)
P8150195
Ennen ongelmani olivat päivän mittaan lässähtäneet kiharat, mutta nykyään ongelma on ennemminkin se, miten saisin kiharat pois hiuksistani! Tähän enkelinkiharapilveen ei auta meinaan kun kunnon hiusten kastelu ja pesu!

Tällainen hiusvinkki tällä kertaa! Toivottavasti tästä vinkistä oli teille hyötyä ikuisiin kiharaongelmiin. Mukavaa lauantaita!


*Keune Blend -tuotteet saatu Kinnunen.fi
6 kommenttia on "Täydelliset enkelinkiharat"
 1. Kai ymmärrät että noi kiharat kuuluu aukiharjata tai edes sormilla haroa auki, tuollaisinaan kiharat näyttävät vain kampauksen pohjalta. Muuten ihan kiva postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, näistä ei mene edes harja läpi, joten sormilla varovasti availlaan:)

   Poista
 2. Toi kiharrin vaikuttaa tosi tehokkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en olis ikinä uskonut! :) Oli tosi positiivinen yllätys :)

   Poista
 3. Mainitsit hiustenpidennykset... Kiharsitko pidennyksiin vai omaan hiukseen? Toimiiko kiharrin samalla tavalla tehokkuudeltaan myös omaan "aitoon" hiukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Anteeksi kun huomasin kommentin vasta nyt, se on jotenkin mennyt kokonaan ohi! Mulla on siis pidennykset koko ajan päässä, mutta tietenkin siinä samalla seassa olevat omat hiuksetkin kihartuivat:) Olen kokeillut kiharrinta myös ystäväni "aitoihin" hiuksiin, ja se toimi niissäkin loistavasti ja kiharat kestivät koko päivän:) Voisin sanoa, että se on yhtä tehokas myös ihan omiin hiuksiin:)!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!